ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Επιστολή Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Χαντάβα στο Νομάρχη Γρεβενών κ. Κουπτσίδη

 



 Κύριε Νομάρχη,
Όπως γνωρίζετε ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννης Μαγκριώτης κατά την επίσκεψη του στο Ν. Γρεβενών στις 9/4 εξήγγειλε την κατασκευή σημαντικών έργων υποδομής για το Νομό μας, μεταξύ των οποίων και την κατασκευή νέου οδικού άξονα που θα συνδέει τη Δεσκάτη με την Εγνατία Οδό και τα Γρεβενά...
Ο οδικός άξονας αυτός, όπως δήλωσε ο κ. Μαγκριώτης, αποτελεί στρατηγική επιλογή της Κυβέρνησης. Το Υπουργείο προτίθεται να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση του έργου και ο Υφυπουργός έδωσε εντολή στην εταιρεία «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» να αναλάβει, εφόσον της ζητηθεί από την Τοπική Αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού του Ν. Γρεβενών, τη μελέτη και την εκτέλεση του έργου.
Εγώ προσωπικά εξέφρασα την άποψη ότι το Υπουργείο Υποδομών θα πρέπει να έχει συνολικά την ευθύνη της μελέτης και της επίβλεψης του έργου, επειδή ο νέος αυτός οδικός άξονας αποτελεί εθνικό δίκτυο και αυτοκινητόδρομο μείζονος σημασίας που θα συνδεθεί με την Εγνατία Οδό και ενδεχομένως με το νέο εθνικό οδικό άξονα Ε-65 εφόσον ακυρωθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας η υφιστάμενη χάραξη.
Δεδομένου κ. Νομάρχη ότι δεν γνωρίζω τους σχεδιασμούς της Ν. Α. Γρεβενών που σχετίζονται με την κατασκευή του εν λόγω Οδικού Άξονα, φρονώ ότι είναι χρήσιμο να συγκληθεί άμεσα ένα διευρυμένο Νομαρχιακό Συμβούλιο με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων Δεσκάτης, Χασίων και Γόργιανης, του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Προέδρου της Εταιρείας «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» για να συζητηθεί και να αποφασιστεί ποιος φορέας θα εμπλακεί στη μελέτη και στην κατασκευή του έργου.
Στο εν λόγω Νομαρχιακό Συμβούλιο επιθυμώ να συμμετάσχω και εγώ, προτείνοντας ως ημέρες συνεδρίασης Δευτέρα ή Παρασκευή που είναι ημέρες περιορισμένων κοινοβουλευτικών μου υποχρεώσεων.


Με εκτίμηση
          ipografi
   Θανάσης Χαντάβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου