ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Αλλεπάλληλες εμφανίσεις του πρωθυπουργού εν όψει των κρίσιμων αποφάσεων - Ομιλία στο Υπουργικό Συμβούλιο

 



Να καθησυχάσει τους Έλληνες εν όψει των κρίσιμων αποφάσεων που σχετίζονται με την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης θα επιχειρήσει ο πρωθυπουργός, με αλλεπάλληλες εμφανίσεις του τις επόμενες ημέρες. Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει το μεσημέρι στο Υπουργικό Συμβούλιο και το βράδυ στο συνέδριο του Εconomist.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα,... ο Γ.Παπανδρέου προγραμματίζει και άλλες παρεμβάσεις για αύριο, Πέμπτη και μεθαύριο από το Ναύπλιο, στο οποίο θα μεταβεί συγκαλώντας συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου για συμβολικούς λόγους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρωθυπουργός έχει ήδη προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου για το βράδυ της Πέμπτης, στην οποία κατά πάσα πιθανότητα θα απευθύνει νέο «διάγγελμα» στον ελληνικό λαό, ανακοινώνοντας και τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με την Ευρώπη για την οικονομική βοήθεια από την πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου και άλλα κυβερνητικά στελέχη παραδέχονται ότι έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση στην οικονομία δεν είναι διαχειρίσιμη χωρίς την ύπαρξη του μηχανισμού στήριξης. Οι διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας φθάνουν προς το τέλος και, όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών στο Μega, η συμφωνία θα έχει κλείσει «με άνεση ως την Κυριακή».
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κυβέρνηση δεν έχει λάβει ακόμη απόφαση αν θα φέρει τη συμφωνία στη Βουλή, ωστόσο στελέχη του πρωθυπουργικού επιτελείου δεν απέκλειαν να ζητηθεί η έγκριση του Κοινοβουλίου στις αρχές Μαΐου και είναι πιθανόν να μετατραπεί η ψηφοφορία σε παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου