ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Μπαράζ επιθέσεων με στόχο γραφεία βουλευτών στη Θεσσαλονίκη




Μπαράζ επιθέσεων με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, από τις οποίες οι δύο σε γραφεία βουλευτών, σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημίες. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από δύο γκαζάκια στην είσοδο του πολιτικού... γραφείου του ευρωβουλευτή της Οικολογικής Κίνησης Μιχάλη Τρεμόπουλου, στην οδό Πλάτωνος και τα πυροδότησαν. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημίες στην είσοδο και αναστάτωση στην περιοχή.

Σχεδόν ταυτόχρονα εξερράγη δεύτερος εκρηκτικός μηχανισμός έξω από τα γραφεία του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου, στην οδό Ερμού, όπου προκλήθηκαν, επίσης, υλικές ζημίες στην είσοδο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν έγκαιρα και εξουδετέρωσαν άλλους δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς, που τοποθέτησαν άγνωστοι έξω από το πολιτικό γραφείο της βουλευτή Έλενας Ράπτη, στην οδό Εγνατία, καθώς επίσης και στην είσοδο των γραφείων της επιχείρησης του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Νίκου Γκάλη, στη λεωφόρο Κ.Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου