ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Θέσεις μάχης μετά το αίτημα για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης




Αναταράξεις προκαλεί το αίτημα για ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης. Η ηγεσία της ΝΔ κλιμακώνει την κριτική της στην κυβέρνηση και το απόγευμα της  ενημερώνεται από την «τρόικα» για τις διαπραγματεύσεις. Στο ΠΑΣΟΚ επιχειρείται εκτόνωση της έντασης με συζήτηση του θέματος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα την Τρίτη, ημέρα που διοργανώνονται νέες κινητοποιήσεις...
Μετά το αίτημα για ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, την Παρασκευή, και τις διαπραγματεύσεις του υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου στην Ουάσινγκτον, το κλιμάκιο του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ συνεχίζει το έργο του τη Δευτέρα στο υπουργείο Υγείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων της «τρόικας» με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα βρεθεί το σύστημα προμηθειών στα νοσοκομεία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Μ.Ξενογιαννακοπούλου θα παρουσιάσει το πλαίσιο της προωθούμενης αναδιάταξης και αλλαγής χρήσης νοσοκομείων, καθώς και της συγχώνευσης οργανισμών.
Το απόγευμα της Δευτέρας το κλιμάκιο του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ θα μεταβεί στα γραφεία της ΝΔ στη Ρηγίλλης, προκειμένου να ενημερώσει την αξιωματική αντιπολίτευση για τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Η ηγεσία της ΝΔ έχει ανεβάσει τους τόνους της αντιπαράθεσης τα τελευταία 24ωρα και την Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράς επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, αποκαλώντας τον «νεοφιλελεύθερο σοσιαλιστή».
Την ίδια ώρα, το αίτημα ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης έχει δημιουργήσει τριγμούς και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η ένταση, ο πρωθυπουργός συγκαλεί την Τρίτη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Όπως έχει γίνει γνωστό, στη διάρκεια της συνεδρίασης δεν θα μιλήσει μόνο ο Γ.Παπανδρέου, αλλά θα ακούσει τις απόψεις όλων των βουλευτών του.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΝΕΤ, ο πρωθυπουργός θα εξηγήσει γιατί ήταν αναγκαία η ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης και θα ζητήσει την κινητοποίηση όλων των βουλευτών στο πλαίσιο της συστράτευσης στη μάχη για την έξοδο από την κρίση.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, την Πέμπτη θα συνεδριάσει και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Όσον αφορά στις κινητοποιήσεις, συλλαλητήριο «ενάντια στην προσφυγή στο ΔΝΤ» διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ και το Συντονιστικό των Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, την Τρίτη στις 18:30 στα Προπύλαια.
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης της Τρίτης, οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 17:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου