ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Champions League: Μπάγερν Μονάχου-Λιόν 1-0





Το πρώτο βήμα για να βρεθεί στον τελικό του Champions League έκανε η Μπάγερν, η οποία επικράτησε με 1-0 της Λιόν στο Μόναχο στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό.Οι Βαυαροί έχοντας σε μεγάλη βραδιά -για ακόμη μια φορά- τον Άριεν Ρόμπεν, κατάφεραν και στάθηκαν μέσα στο γήπεδο πολύ καλύτερα απ' ότι οι αντίπαλοί τους και δίκαια έφτασαν στη νίκη, παρότι... βρέθηκαν από το 37' να αγωνίζονται με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Φρανκ Ριμερί με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Λισάντρο Λόπεζ.
Ο Ολλανδός μέσος με μακρινό σουτ στο 69', που άλλαξε και τροχιά στο κεφάλι του συμπαίκτη του Τόμας Μίλερ, πέτυχε το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση, δίνοντας έτσι μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους γηπεδούχους.
Στο σημείο που άνοιξε το σκορ, η αριθμητική υπεροχή των Γάλλων είχε αποκατασταθεί, καθώς και η Λιόν έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Ζερεμί Τουλαλάν δέχθηκε δυο κίτρινες κάρτες σε διάστημα τεσσάρων λεπτών -στο 51' και στο 55'- πετώντας έτσι στα σκουπίδια το πλεονέκτημα της ομάδας του.
Έτσι, η Μπάγερν, που και σε εκείνο το σημείο ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε και έλεγξε πλήρως το ρυθμό της αναμέτρησης και εν τέλει έφτασε στο γκολ που δικαιούταν.
Μετά το 1-0 η Λιόν βγήκε μπροστά και προσπάθησε να ψάξει την ισοφάριση, όμως πλέον ήταν αργά.

Οι συνθέσεις:
Μπάγερν Μονάχου: Μπουτ, Λαμ, Κοντέντο, Βαν Μπούιτεν, Ντεμικέλις, Σβαινστάιγκερ, Πράνιτς (63' Γκόμεζ), Ρόμπεν (85' Άλτιντοπ), Ριμπερί, Μίλερ, Όλιτς (46' Τίμοστσουκ)

Λιόν: Γιορίς, Ρεβεγιέρ, Σισοκό, Κρις, Τουλαλάν, Κάλστρομ, Γκοναλόν, Έντερσον (70' Μπάστος), Πιάνιτς (56' Μακούν), Ντελγκάδο (79' Γκοβού), Λισάντρο Λόπεζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου