ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Συνάντηση της κας Θεοδώρας Τζάκρη με εκπροσώπους του ΓΟΕΒ και των TOEB






Συνάντηση με εκπροσώπους του Γενικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΓΟΕΒ) και των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) είχε σήμερα το πρωί η Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κα Θεοδώρα Τζάκρη, στη Γ. Γ. Μακεδονίας – Θράκης, στην οποία συζητήθηκε το αίτημά τους σχετικά με την... επίσπευση της πρόσληψης εποχικού προσωπικού έτους 2010 στους ΓΟΕΒ για την κάλυψη έκτακτων αναγκών.
Η κ. Τζάκρη, ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημά τους, προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για την επίσπευση της έκδοσης της τετραϋπουργικής απόφασης για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στον ΓΟΕΒ προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της τρέχουσας καλλιεργητικής περιόδου.

Ήδη, όπως τους ενημέρωσε η κα Υφυπουργός, υπέγραψε η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Κατερίνα Μπατζελή, ο Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Ραγκούσης, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης κ. Λύτρας και αναμένεται μόνο η υπογραφή του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλου, μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κα Τζάκρη ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΤΟΕΒ ότι με το σχέδιο «Καλλικράτης» προβλέπεται η ένταξη των ΤΟΕΒ στους δήμους, ώστε να υπάρξει καλύτερη και ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών προς τους αγρότες για την κάλυψη των αρδευτικών αναγκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου