ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ - Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ 4-5

http://2.bp.blogspot.com/_D95mfUp9POw/S_kfxn9IT1I/AAAAAAAACDA/nR4KlRZV9Kg/s1600/%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%97%CE%93%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%99+1-12.JPG 



  
Νικηφόρα έστω και δύσκολα οι Πρωταθλητές έκλεισαν τη χρονιά, αφού επιβλήθηκαν και του Καμβουνιακού Δεσκάτης με το αγγλικό σκορ 4-5. Σ’ έναν αγώνα διαφήμιση του αθλήματος, οι δυο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας πάλεψαν για τη νίκη ως το τέλος και το ματς κρίθηκε στο 88ο λεπτό με αυτογκολ. Ο Καμβουνιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε, αλλά μετά το 15λεπτο η Σειρήνα ...ισορρόπησε και ισοφάρισε. Το β΄ μέρος ήταν συγκλονιστικό. Ο αγώνας πήρε μια άγρια ομορφιά, μ’ έναν εκπληκτικό ρυθμό και την μπάλα ν’ ανεβοκατεβαίνει με απίστευτη ταχύτητα μπροστά στις δυο εστίες.


Η Σειρήνα παρόλο που από το 59ο λεπτό αγωνιζόταν με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Σάλο με δεύτερη κίτρινη, με ηγέτη τον καταπληκτικό Παναγιώτη Κουκουτσέλα, που τα έκανε όλα χωρίς όμως να σημειώσει γκολ, κατάφερε να προηγηθεί με 2-4. Όμως ο Καμβουνιακός δεν κατέθεσε τα όπλα και ισοφάρισε σε 4-4, 4 λεπτά πριν το τέλος. Το ματς γύρισε και πάλι 2 λεπτά αργότερα και κρίθηκε υπέρ των πρωταθλητών μέσα σε πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. 
Μετά τον αγώνα στην πλατεία του Μεγάλου Σειρηνίου, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών κ. Γιώργος Κοσματόπουλος, απένειμε το κύπελλο του Πρωταθλητή και τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές της Σειρήνας.
8΄- ΄Εξοχη συνεργασία Πιτιλάκου – Παπατσάνη, ο τελευταίος μπήκε από δεξιά στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Πιτιλάκο στο ύψος του πέναλτι, που κεραυνοβόλησε τον Αποστολίδη, δίνοντας το προβάδισμα στον Καμβουνιακό με 1-0.
11΄- Μεγάλη ευκαιρία για τον Καμβουνιακό να κάνει δυο τα γκολ της διαφοράς, όταν πάλι ο Πιτιλάκος τροφοδότησε τον Παπατσάνη που από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ.
13΄- Μακρινό σουτ του Χριστοδούλου απ’ τα 25 μ., μπλόκαρε ενστικτωδώς ο Ρίβας.
18΄- Κατά μέτωπο διείσδυση του Χριστοδούλου, πλασέ από ευνοϊκή θέση, απέκρουσε ο Ρίβας σε κόρνερ.
21΄- Εξαιρετικό σουτ-πλασέ του Μπόζιαρη μετά από πάσα του Πουρνάρα,  πέρασε σύρριζα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
24΄- Π. Μπόζιαρης και Ξάνθος έπαιξαν ταχύτατα το 1-2, και ο Π. Μπόζιαρης με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
38΄- Καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Π. Κουκουτσέλα από δεξιά, έβγαλε τη σέντρα, κεφαλιά του Μπόζιαρη από κοντά, βρήκε την πλάτη του Λάμαρη και πέρασε άουτ.
55΄- Μπαλιά του Ξάνθου στον κενό χώρο, αδύναμο πλασέ του Γεωργίου μπλόκαρε ο Ρίβας.
57΄- Διείσδυση του Π. Κουκουτσέλα από δεξιά, «χόρεψε» όλη την άμυνα της Δεσκάτης, σέντρα ακριβείας «πάρε βάλε» στο Λάμαρη, που με κεφαλιά σημείωσε το 1-2.
59΄- Χέρι του Σάλο στη γραμμή της περιοχής και ο αμυντικός της Σειρήνας αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Το φάουλ εκτέλεσε ο Ράτζας δυνατά, η μπάλα πέρασε από το τείχος που άνοιξε και ο Καμβουνιακός ισοφάρισε σε 2-2.
63΄- Ο Π. Κουκουτσέλας τροφοδότησε το Γεωργίου από αριστερά, αυτός έβγαλε τη σέντρα σουτ, ολέθριο λάθος του Ρίβα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κι έτσι η Σειρήνα προηγήθηκε ξανά με 2-3.
68΄- Ασίστ του Π. Κουκουτσέλα στο Χριστοδούλου, που δεν δυσκολεύτηκε με συρτό πλασέ να σημειώσει το 2-4.
70΄- Βολίδα του Π. Κουκουτσέλα έξω απ’ την περιοχή, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
78΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Ξάνθος από δεξιά, κοντινή κεφαλιά του Χριστοδούλου δεν βρήκε στόχο.
79΄- Ο Α. Κούτουλας, μπήκε από δεξιά, έβγαλε παράλληλη πάσα και ο επερχόμενος Παπατσάνης με κοντινό πλασέ μείωσε σε 3-4.
84΄- Καλό σουτ του Λάμαρη, απέκρουσε σε κόρνερ ο Ρίβας.
86΄- Πολύ δυνατά εκτέλεσε απευθείας φάουλ ο Ράτζας από τα 30 μ. αιφνιδιάζοντας τον Αποστολίδη και ισοφαρίζοντας σε 4-4.
88΄- Ο Μπόζιαρης άνοιξε το παιχνίδι από δεξιά, ο Χριστοδούλου μπήκε από πλάγια στην περιοχή, έβγαλε παράλληλη σέντρα, ο Ρίβας απέκρουσε, η μπάλα βρήκε το σώμα του Κούτουλα και με το αυτογκολ η Σειρήνα πήρε τη νίκη με 4-5.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Κ. Τσέτσιλα, και τους συνεργάτες του βοηθούς Κ. Βλάχου και Κ. Ράτζα (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).

ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ (Δ. Κορδίλας): Ρίβας, Α. Δρομπούρας, Σωτήρης, Π. Τσικρίκης (64΄Κ. Κόγιος), Α. Ράτζας, Δ. Κόγιος, Γκουγκουγιάννης, Κακούσιος, Παπατσάνης, ΄Αρ. Πιτιλάκος, Λαβός (39΄Α. Κούτουλας),

 A.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Γ. Μπαλντούμης): Θ. Αποστολίδης, Γ. Λάμαρης, Ν. Φαλτάκας, Γ. Πουρνάρας (61΄Γ. Βαζάκας), Ν. Χριστούλης, Γ. Σάλο, Σ. Κωτσατίσογλου (55΄Γ. Γεωργίου), Π. Χριστοδούλου, Π. Μπόζιαρης, Γ. Ξάνθος (79΄ Γ. Τσιάτσιος), Π. Κουκουτσέλας
http://1.bp.blogspot.com/_D95mfUp9POw/S_kdXEKxLDI/AAAAAAAAB_o/ovh3SxJEt0g/s1600/%CE%94%CE%95%CE%A3%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%97+%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%97%CE%9D%CE%911.jpg

Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου