ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος 47χρονης στα Χανιά







Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται, σύμφωνα και με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος της 47χρονης γυναίκας, η οποία το πρωί της Κυριακής βρέθηκε νεκρή μέσα σε μεταλλικό βαρέλι στην Παλαιόχωρα Χανίων.Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Χανίων Σταμάτη Μπελιβάνη, η γυναίκα πυροβολήθηκε εξ επαφής στο μέτωπο με πύλη... εξόδου του βλήματος την ινιακή χώρα. Ο δράστης χρησιμοποίησε κοντόκανο πυροβόλο όπλο, ενώ ίχνη στο δεξιό βραχίονα και τον αριστερό πήχη της δείχνουν ότι προηγήθηκε πάλη.
Όπως είπε ο κ. Μπελιβάνης, «πραγματοποιήθηκαν ακτινογραφίες κεφαλής, αυχένα, θώρακος, κοιλίας, έγινε εκτεταμένα η νεκροψία νεκροτομή. Ανασταλτικός παράγοντας ήταν η προχωρημένη σήψη που βρισκόταν η σορός. Ήδη από την πρώτη στιγμή είχαμε σημάδια κάκωσης στη μετωπιαία χώρα της κεφαλής».
Ο χρόνος τέλεσης του εγκλήματος προσδιορίζεται από τις 13 Μαΐου, οπότε και εξαφανίσθηκε η άτυχη γυναίκα, έως και τις 19 του μηνός.
Ο δράστης φαίνεται πως εκτέλεσε εν ψυχρώ το θύμα και στη συνέχεια τοποθέτησε τη σορό σε ένα μεταλλικό βαρέλι. Κάλυψε, δε, τη σορό με δίχτυα ελαιοσυλλογής, κοπριά και χώμα. Ύστερα από εντατικές έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής από τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της ΕΜΑΚ σε αγρόκτημα κοντά στο κοιμητήριο της Παλαιόχωρας.
Μέσα στο βαρέλι βρέθηκε η τσάντα της, το πορτοφόλι της, η ταυτότητα της, μια φωτογραφία του παιδιού της, ενώ φορούσε τα χρυσά της κοσμήματα.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου