ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Έκλαψε όλη η Ελλάδα στην κηδεία της Βιβής- Σε δίκη οι 5 συλληφθέντες






Το γλυκό της χαμόγελο έσβησε μια για πάντα μαζί με τα όνειρά της μέσα στο φλεγόμενο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin, στην οδό Σταδίου. Η Βιβή έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων βυθίζοντας στον πόνο και τη θλίψη τους γονείς, τα αδέλφια της, όσους την γνώριζαν αλλά και όλη την Ελλάδα. Και χθες ήταν όλοι εκεί… στο Νεκροταφείο Αμαρουσίου για να της πουν το στερνό «αντίο». Για να δουν τελευταία φορά από κοντά το χαρούμενο κορίτσι τους που τόσο άδικα και απρόσμενα έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό και αναπάντητα «γιατί»...


Ο πόνος, ανείπωτος. Ανάμεσα σε αναφιλητά, κραυγές θλίψης αλλά και οργής της χαροκαμένης μάνας, που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έχασε μια για πάντα και μάλιστα με τόσο άδικο τρόπο την πολυαγαπημένη κόρη της, περισσότερα από χίλια άτομα συνόδευσαν την άτυχη τραπεζοϋπάλληλο στην τελευταία της κατοικία. Μόλις οι τραγικοί γονείς Ελένη και Μανώλης Ζούλιας αντίκρισαν το φέρετρο μέσα στο οποίο βρισκόταν η σορός της «μικρής» τους, δεν άντεξαν. Τα πόδια τους λύγισαν. Η καρδιά τους σχίστηκε στα δύο και τα μάτια τους γέμισαν δάκρυα.

Τα υπόλοιπα δύο παιδιά τους, ο Μιχάλης και η νύφη τους Τασούλα, με όση δύναμη τους είχε απομείνει προσπαθούσαν να τους στηρίξουν, να τους δώσουν κουράγιο. Και έπειτα όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, έσκυψαν πάνω από το φέρετρο για να τη χαιρετήσουν για στερνή φορά. Όλοι περίμεναν πως σύντομα θα την έβλεπαν νυφούλα. Κι έτσι την έντυσαν για να περάσει τις πύλες του παραδείσου. «Παρασκευούλα μας, είχες βρει τον σύντροφο της ζωής σου και προγραμμάτιζες τον γάμο σου. Ήθελες να κάνεις πολλά παιδιά και αγαπούσες την οικογένεια. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» ήταν τα λόγια της καλύτερής της φίλης λίγο πριν από το κατευόδιο.
Κρατώντας λευκά λουλούδια στα χέρια και με τα μάτια βουρκωμένα, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, παλιοί συμμαθητές αλλά και απλοί πολίτες που δήλωναν συγκλονισμένοι από τον τραγικό θάνατο της 36χρονης κοπέλας την αποχαιρέτησαν με ένα ζεστό χειροκρότημα και την υπόσχεση ότι δεν θα την ξεχάσουν ποτέ. Άλλωστε πώς να ξεχάσει κανείς μια τέτοια ασύλληπτη τραγωδία... Ανάμεσά τους και ο συντετριμμένος σύντροφος της Βιβής, συνάδελφός της στο ίδιο υποκατάστημα της Marfin, που τη μοιραία μέρα απουσίαζε από την εργασία του, λόγω τριήμερης άδειας.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, πάντα χαμογελαστή και καλοσυνάτη» δήλωσε στην «Espresso» η φίλη της Μαρία Παπαδάκη που συμπλήρωσε βουρκωμένη: «Περιμέναμε τον γάμο της. Εύχομαι να βρεθούν οι ένοχοι». Ενώ ο φίλος της Παναγιώτης Λέκκας δήλωσε: «Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ! Για εμάς θα είναι πάντα η μικρή Παρασκευούλα και θα τη θυμόμαστε με όλη μας την αγάπη».

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ
Φωτ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ, ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΦΕΪΘΦΟΥΛ

ΣΕ ΔΙΚΗ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας παραπέμφθηκαν για να δικαστούν οι πέντε συλληφθέντες των προχθεσινών επεισοδίων που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας. Στους πέντε που εμφανίστηκαν το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης εις βάρος αστυνομικών κατά συρροή, διατάραξη κοινής ειρήνης και εξύβριση λόγω και έργω. Οι συλληφθέντες αρνήθηκαν τις κατηγορίες και παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο για να δικαστούν. Τα επεισόδια ξεκίνησαν στον προαύλιο χώρο της Βουλής στη διάρκεια της προχθεσινής διαδήλωσης ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα νέα μέτρα δημοσιονομικής εφαρμογής. Οταν ομάδα διαδηλωτών άρχισε να πετά μπουκάλια προς το μέρος των αστυνομικών που περιφρουρούσαν τον χώρο, επικράτησε ένταση και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της πόλης, ενώ κάποιοι από τους συλληφθέντες πυρπόλησαν κάδους.

ΔΗ.ΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου