ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα στη σκιά των νέων μέτρων - Παραλύει όλη η Ελλάδα





Παραλύει σήμερα  Τετάρτη ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας σε όλη τη χώρα, λόγω της γενικής απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα επώδυνα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα γίνει στο Πεδίον του Αρεως στις 11 το πρωί. Την ίδια... ώρα, το ΠΑΜΕ θα έχει τη δική του κεντρική συγκέντρωση στην Ομόνοια. Στα Γρεβενά το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στην πλατεία Λαχαναγοράς στις 11:00 το πρωί.
Δυο πορείες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η ΕΔΟΘ, καλούν σε συγκέντρωση στην Αρχαία Αγορά στην πλατεία Αριστοτέλους στις 10:30, ενώ την ίδια ώρα σε συγκέντρωση στο Αγαλμα Βενιζέλου καλεί και το ΠΑΜΕ.
Σε 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
Την Τετάρτη συνεχίζουν για δεύτερη ημέρα τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και το ΕΚΑΒ.
Επίσης, 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει η ΟΤΟΕ (εργαζόμενοι στις τράπεζες), η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Στάση εργασίας ανακοίνωσαν και οι υπάλληλοι της Βουλής από τις 11.00 - 15.00.
Ακόμη, απεργούν οι μηχανικοί, οι δημοσιογράφοι σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό.
Απεργούν οι δημοσιογράφοι σε όλα τα ΜΜΕ
Στην Αθήνα, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια.
Κλειστός θα είναι ο εναέριος χώρος της χώρας από τα μεσάνυχτα της Τρίτης έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας λόγω της 24ωρης απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ). Η απεργία των ναυτικών θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 4 Μαΐου και θα λήξει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 5 Μαΐου.
Χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνει το πρωί και το βράδυ της Τετάρτης η Θεσσαλονίκη λόγω της συμμετοχής, υπό τη μορφή στάσης εργασίας, των εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ, η στάση θα γίνει από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8:30 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.
Χωρίς ταξί το Λεκανοπέδιο από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
Κατεβάζουν ρολά έμποροι και βιοτέχνες. Στα Γρεβενά τα καταστήματα, μέλη του Εμπορικού Συλλόγου,  ανοίγουν στις 10:30.
Κλειστά θα είναι την Τετάρτη τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις, καθώς στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν η ΓΣΒΕΕ (βιοτέχνες) και η ΕΣΕΕ (έμποροι).

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών αποφάσισε να συστήσει την κανονική λειτουργία των καταστημάτων και σε ένδειξη συμπαράστασης στην ΕΣΕΕ, ΓΣΒΕΕ και ΓΣΕΕ «συστήνει στους συναδέλφους εμπόρους να διακόψουν τη λειτουργία των καταστημάτων τους κατά την διάρκεια της πορείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου