ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ποιοί ήταν οι άνθρωποι που βρήκαν τραγικό θάνατο









Τρεις νέοι άνθρωποι την ώρα που εργάζονταν αμέριμνοι έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία λόγω της φωτιάς που ξέσπασε από δολοφονικές μολότοφ. Νεκροί είναι οι: Παρασκευή Ζούλια 35 ετών Αγγελική Παπαθανασοπούλου 32 ετών και Επαμεινώνδας Τσακαλης ετών 36. Οι τρεις αυτοί άνθρωποιν δούλευαν στην τράπεζα Marfin και δέχθηκαν την επίθεση ανεγκέφαλων... που πέταξαν βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα το κτίριο να λαμπαδιάσει. Οι άνθρωποι δεν κατάφεραν να βγουν από το κτίριο και έσβησαν από τις αναθυμιάσεις ενώ προσπαθούσαν αγωνιωδώς να βγουν διέξοδο.

Η Αγγελική Παπαθανασοπούλου σε ηλικία 32 ετών έχασε τη ζωή της. Οι νεκροί όμως ουσιαστικά είναι τέσσερις, καθώς η κοπέλα ήταν έγκυος 4 μηνών. Ο πατέρας της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου είναι δικηγόρος, ενώ η μητέρα της εργάζεται στον δημόσιο τομέα.

Τραγικά πρόσωπα οι γονείς των τριών ανθρώπων. Η μητέρα του Επαμεινώνδα Τσάκαλη δεν γνώριζε τίποτα αλλά η γειτονιά όπου διέμενε ο 36χρονος γνώριζε τα πάντα και οι γείτονες έκλαιγαν, προσπαθώντας να κρύψουν από την χαροκαμένη μάνα την οδύνη τους. Τελικά, αργά ενημέρωσαν τη μάνα η οποία συντετριμμένη έφθασε στο υποκατάστημα της τράπεζας και έκλαιγε με αναφιλητά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου