ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Απεργιακό κύμα σαρώνει τη χώρα την Τρίτη και την Τετάρτη







Σε απεργιακό κλοιό εισέρχεται από την Τρίτη η χώρα, καθώς ξεκινά η 48ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ. Την Τετάρτη το απεργιακό κύμα κατά των οικονομικών μέτρων που αποφάσισε η κυβέρνηση κορυφώνεται με την κοινή απεργία ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ.Συγκεκριμένα, την Τρίτη απεργεί ο δημόσιος τομέας (ΑΔΕΔΥ), οι δάσκαλοι (ΔΟΕ),...
οι καθηγητές γυμνασίων και λυκείων (ΟΛΜΕ) και το ΕΚΑΒ.Απόφαση για το εάν θα συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένεται να λάβουν το βράδυ της Δευτέρας οι εργαζόμενοι στους δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

Την Τετάρτη απεργεί για δεύτερη ημέρα ο δημόσιος τομέας, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και το ΕΚΑΒ. Επίσης, 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει η ΟΤΟΕ (εργαζόμενοι στις τράπεζες), η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ).

Ακόμη, απεργούν οι μηχανικοί, οι δημοσιογράφοι σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό.

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς απεργούν από την αρχή της βάρδιας έως τις 10 το πρωί και από τις 4 το απόγευμα έως το τέλος της βάρδιας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Τετάρτης.

Κλειστά θα είναι την Τετάρτη τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις, καθώς στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν η ΓΣΒΕΕ (βιοτέχνες) και η ΕΣΕΕ (έμποροι).

Κλειστός θα είναι ο εναέριος χώρος της χώρας από τα μεσάνυχτα της Τρίτης έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ θα γίνει στο Πεδίον του Αρεως στις 11 το πρωί.

Την παραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στις 5 Μαΐου αποφάσισε και το ΠΑΜΕ, καλώντας τους εργαζόμενους στις απεργιακές συγκεντρώσεις που διοργανώνει σε όλη τη χώρα. Η κεντρική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιηθεί στην Ομόνοια στις 11 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου