ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Μήνυμα Αρχιεπισκόπου για τα επεισόδια - Χρυσοχοΐδης: “Θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι”








Εξέφρασε την βαθύτατη οδύνη του για τον τραγικό θάνατο τριών ανθρώπων.«Αυτή την ώρα χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά σύνεση, ψυχραιμία και εθνική ομοψυχία», επισημαίνει σε δήλωση του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος ο οποίος συμπληρώνει οτι δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφράσει την βαθύτατη...
οδύνη του για τον τραγικό χαμό των τριών νέων συνανθρώπων μας.
Ο κ. Ιερώνυμος υπογραμμίζει ότι «η ανθρώπινη ζωή είναι ιερή και απαραβίαστη», τονίζει ότι «ουδείς δικαιούται να τη θυσιάζει στο βωμό οιασδήποτε σκοπιμότητας» και προσθέτει ότι «άλλο η θεμιτή διαμαρτυρία και άλλο η ωμή βία που καταλήγει σε δολοφονίες».

Χρυσοχοΐδης: “Θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι”

 

 

 

 

 

 

 

Για μαύρη μέρα της Δημοκρατίας μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, διαμηνύοντας ότι οι δολοφόνοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.

"Θα συλληφθούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτοί που δολοφόνησαν τους τρεις εργαζόμενους κατά τη διάρκεια μιας ειρηνικής πορείας στο κέντρο της Αθήνας.
Ο μόνος τρόπος για να τεθούν οριστικά στο περιθώριο οι δυνάμεις της τυφλής βίας που προσχηματικά και μόνο επικαλούνται την κρίση για να σπείρουν στο πέρασμά τους καταστροφή και πόνο, είναι η υπεύθυνη στάση όλων μας.

Δυνάμεις που αρέσκονται στην τυφλή βία και έχουν αντιδημοκρατική και αντικοινωνική στόχευση και συμπεριφορά, επιχείρησαν να εισβάλλουν στην Βουλή, αφού εκμεταλλεύτηκαν την ειρηνική διαδήλωση των εργαζομένων και με τη συμπεριφορά τους, εκτός από το θάνατο των τριών εργαζομένων έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο και τη ζωή άλλων", είπε ο υπουργός.


Εξέφρασε την οδύνη του και τα συλλυπητήρια του στους συγγενείς των θυμάτων.

1 σχόλιο: