ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" - ΑΕΤΟΣ:ΓΙΑΤΙ;


http://thumbnail070.mylivepage.com/chunk70/1669943/1356/small_%CE%91%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%A3.jpg.jpg







Σήμερα 9 Μαΐου, μετά από πρόσκληση των Προέδρων των Ορεινών Κοινοτήτων και με την παρουσία του Βουλευτή Γρεβενών Κου Αθανασίου Χαντάβα και εκατοντάδων κατοίκων του Ορεινού όγκου του Νομού Γρεβενών, πραγματοποιήθηκε (ΠΟΥ;) ανοιχτή δημόσια διαβούλευση με αντικείμενο το πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ...
(σχέδιο νόμου-χωροταξικό). Μετά την τοποθέτηση του συνόλου των φορέων της περιοχής και πολλών κατοίκων αποφάσισε ομόφωνα :
1) Τάσσεται υπέρ της πρότασης 1 και της σύστασης του Δήμου Βασιλίτσας αποτελούμενος από τους Δήμους : α) Αγίου Κοσμά β) Γόργιανης , γ) Θεοδώρου Ζιάκα και τις Κοινότητες Αβδέλλας, Δοτσικού, Μεσολουρίου, Περιβολίου, Σαμαρίνης, Σμίξης και Φιλιππαίων, .
Ο Δήμος Βασιλίτσας ( με στοιχεία της απογραφής του 2001 απογραφέντες 9.046 , μόνιμοι κάτοικοι 4.319 , υψόμετρο των σαράντα τοπικών διαμερισμάτων πάνω από 800 μέτρα , έκταση 938.000 τ.μ. και με ζωικό κεφάλαιο 125.000) αποτελεί τον κατ΄εξοχήν πιο ΟΡΕΙΝΟ ΔΗΜΟ της Ελληνικής Επικράτειας με καθαρά τουριστικό και αναπτυξιακό χαρακτήρα πληρώντας κατά πολύ τα κριτήρια ορεινότητας, όπως αυτά περιγράφονται στο σχέδιο νόμου.
2) Προτείνει στο υπό ψήφιση σχέδιο νόμου και στο άρθρο 91 (σελ. 81) να συμπεριληφθεί και η παράγραφος : «Οι παραχειμάζουσες Κοινότητες διατηρούν το δικαίωμα μετακίνησης κατά τη χειμερινή περίοδο των όποιων υπηρεσιών τους ( δηλ. Τοπικό Συμβούλιο, Γραμματεία ,ΚΕΠ, κ.λ.π.) στις αντίστοιχες σημερινές χειμερινές έδρες τους», όπως γίνεται ανέκαθεν.
3) Προσβλέπει στη συνεργασία με τους φορείς της πόλης των Γρεβενών ευελπιστώντας ότι θα αναθεωρηθούν κάποιες απόψεις για τη μη σύσταση του ανωτέρω Δήμου με την ελπίδα ότι στο μέλλον θα εργαστούμε όλοι μαζί με σύμπνοια και ομόνοια για την ανάπτυξη του Νομού Γρεβενών και τους παρακαλούμε να σεβαστούν τις απόψεις μας και ας συναντήσουμε μαζί με τόλμη, γνώση και αρετή το αύριο.
Το παρόν να κοινοποιηθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών, σε όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου , στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας , στο Νομάρχη Γρεβενών , στην ΤΕΔΚ Ν. Γρεβενών, στην ΚΕΔΚΕ , στους φορείς του Νομού Γρεβενών καθώς και σε όλα τα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και να επιδοθεί στον παριστάμενο Βουλευτή του Νομού Γρεβενών Κο Αθανάσιο Χαντάβα. 

ΥΓ ΑΕΤΟΣ: ΓΙΑΤΙ στο ψήφισμά σας δεν αναφέρετε τον τόπο που έγινε η δημόσια διαβούλευση;
ΓΙΑΤΙ ενώ ζητάτε το ψήφισμα να κοινοποιηθεί σε όλα (!) τα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης δεν το στέλνετε στο aetos-grevena.blogspot.com;
ΓΙΑΤΙ δεν προτείνετε έναν πιο μικρό αλλά πιο ευέλικτο Δήμο; (Δήμος Θ.Ζιάκα και ορεινές κοινότητες)
ΓΙΑΤΙ ενώ δεν ζείτε  στα Γρεβενά, θέλετε να καταδικάσετε όλο τον Νομό με τέτοιες αποφάσεις;
Ειλικρινά ΔΕΝ έχουμε τίποτα με κανέναν, αλλά ΓΙΑΤΙ τέτοια εμμονή; 
ΓΙΑΤΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου