ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Σε θάνατο καταδίκασε ινδικό δικαστήριο το μοναδικό επιζώντα των επιθέσεων στη Βομβάη






Με την εσχάτη των ποινών τιμώρησε δικαστήριο στην Ινδία τον μοναδικό επιζώντα της τρομοκρατικής επίθεσης σε ξενοδοχεία και το σιδηροδρομικό σταθμό της Βομβάης το Νοέμβριο του 2008. Ο Πακιστανός Αϊμάλ Κασάμπ κρίθηκε ένοχος για 80 ποινές που αφορούν το θάνατο δεκάδων ανθρώπων και για την πρόκληση πολέμου με την Ινδία,... σύμφωνα με το δικαστήριο στο τέρμα μίας πολύμηνης δίκης που όξυνε τις ήδη τεταμένες σχέσεις Πακιστάν και Ινδίας.
Η ποινή πρέπει να επικυρωθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας ενώ ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα για έφεση αλλά και να ζητήσει επιείκεια από τις Αρχές.

Στην Ινδία οι καταδικασμένοι σε θάνατο εκτελούνται με απαγχονισμό, όπως είχε ζητήσει ο κατηγορούμενος σε ξέσπασμά του κατά τη διάρκεια της δίκης, αν και αργότερα ανακάλεσε.

Σύμφωνα με την Ινδία για τις επιθέσεις ευθύνεται η πακιστανική εξτρεμιστική ομάδα Λασκάρ-ε-Τάιμπα αν και το Ισλαμαμπάντ αρνείται κάθε επίσημη ανάπτυξη. Ο Κασάμπ είναι ο μοναδικός επιζών από μία ομάδα 10 ενόπλων που δολοφόνησαν και κράτησαν όμηρους εκατοντάδες ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου