ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Δεν έχει νόημα το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών λέει η ΝΔ






«Ναυάγησε» όπως όλα δείχνουν η σύγκληση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών και η πολιτική συναίνεση αποτελεί παρελθόν, καθώς Αλέκα Παπαρήγα και Αλέξης Τσίπρας αρνήθηκαν να παραστούν και η ΝΔ θεωρεί ότι πλέον δεν έχει νόημα.Το πρωί της Δευτέρας, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος... Αρβανιτόπουλος, επικοινώνησε με τον διευθυντή του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μπίτσιο και του εξήγησε ότι ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε τη σύγκληση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, πριν ανακοινωθεί το πακέτο των μέτρων για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας, αλλά ο πρωθυπουργός αρνήθηκε.

Και από τη στιγμή που η γ.γ. του ΚΚΕ και ο πρόεδρος της Κ.Ο. του Συνασπισμού δε θα παραστούν «η σύγκληση του Συμβουλίου των αρχηγών δεν έχει νόημα», κατέληξε ο κ. Αρβανιτόπουλος.

Νωρίτερα, η Αλέκα Παπαρήγα είχε δηλώσει ότι δε θα προσέλθει. Είπε μάλιστα οτι αν το συμβούλιο συγκαλείτο πριν την ανακοίνωση των μέτρων τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
"Αρνούμαστε να γίνουμε το κάδρο στην κορνίζα του κ. Παπανδρέου για να ικανοποιήσει τους εταίρους του", είπε η κα Παπαρήγα.
Σύμφωνα με πληροφορίες την ίδια στάση θα κρατήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να το πει επισήμως στον ίδιο τον κ. Παπούλια.
Την σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών είχε ζητήσει τόσο ο πρωθυπουργός την Παρασκευή, όσο και ο Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου