ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Ο Καιρός του τριημέρου - Πού θα «χτυπήσουν» οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες

http://forum.meteoclub.gr/download/file.php?avatar=54_1204490262.jpg 





Το Σάββατο καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στην ανατολική νησιωτική χώρα, ενώ από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 24 βαθμούς.Την Κυριακή, θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα... ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια αλλά και τα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νοτιά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Τη Δευτέρα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 5 μποφόρ. Ανοδικά συνεχίζει η θερμοκρασία.


Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο


Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές η καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία δε θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αρχικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα νότια. Υπάρχει και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Τις μεσημβρινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αρχικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νοτιά τμήματα, με σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Τις μεσημβρινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στις υπόλοιπες περιοχές και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί με την ιδία ένταση. Από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες τις πρωινές ώρες στα νότια πιθανώς να είναι ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νοτιά δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανή καταιγίδα κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και σταδιακά ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου