ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Επώνυμοι στην λίστα της φοροδιαφυγής

http://www.freeplay.gr/covers/8152249396805343.jpg








Σαν τα μανιτάρια ξεπετάγονται οι φοροδιαφυγάδες- καλλιτέχνες, που απέκρυπταν υπέρογκα ποσά με αποτέλεσμα να «βάζουν μέσα» το Δημόσιο. Μετά το Τ. Βοσκόπουλο και τον Λ. Βαζαίο στο στόχαστρο βρίσκονται ένα σωρό τρανταχτά ονόματα που θα προκαλέσουν σάλο όταν μαθευτούν. Πάνω – πάνω... στην λίστα της φοροδιαφυγής βρίσκεται καλλιτέχνης μεγάλων επιτυχιών, ο οποίος απέκρυψε εισόδημα που αγγίζει τα 135 εκατ. δρχ!
Και μια πασίγνωστη τραγουδίστρια του λαϊκού πενταγράμμου πληρώθηκε για συναυλία της 2,5 εκατ. δρχκαι έκοψε απόδειξη 500.000 δρχ., ενώ συνάδελφος της εισέπραξε 1,75 εκατ. δρχχωρίς να κόψει καν απόδειξη!!!
Δεν είναι μόνο αυτοί!
Ποπ τραγουδιστής νεαρής ηλικίας εισέπραξε αμοιβή 2,3 εκατ. δρχ και έκοψε απόδειξη για… 400.000 δρχ., ενώ δεν μένουν πίσω και καλλιτέχνες από πιο παραδοσιακά μονοπάτια. Τραγουδιστής νησιώτικων έλαβε από συναυλία 2,9 εκατ. δρχ και εξέδωσε απόδειξη για 200.000 δρχ.
Τραγουδίστρια, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, εισέπραξε για συναυλία 2,3 εκατ. ευρώ και εξέδωσε απόδειξη 200.000 δρχ, ενώ συνάδελφος της, που έβγαζε 2 με 3,5 εκατ. δρχ, εξέδιδε πλαστές αποδείξεις και δεν δήλωνε τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα της.
Εκτός από τα αστέρια του πενταγράμμου, που όπως φάνηκε είχαν ταλέντο και στα οικονομικά, βρίσκονται και άλλες κατηγορίες επαγγελμάτων.
Πάρα, μα πάρα πολύ γνωστός πλαστικός χειρούργος που εισέπραττε 1.250.000 – 1.200.000 δήλωνε μόνο 100.000 και -στο τσακίρ κέφι- 200.000 δρχ., ενώ καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου απέκρυψε φορολογητέο εισόδημα 36 εκατ. δρχ.
Εκτός από αυτούς τρεις μεγαλοδημοσιογράφοι και πολύ επώνυμοι από το καλλιτέχνικο στερέωμα έχουν χάσει τον ύπνο τους, αφού αν βγουν τα... ποσά τους στην φόρα καήκανε!!!
Και για να μην τα βάζουμε μόνο με τους καλλιτέχνες και τους επώνυμους, οι φορολογούμενοι που παίζουν «κρυφτούλι» με την εφορία ανέρχονται στους 4.000 τουλάχιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου