ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Ο Καλλικράτης στη Δυτική Μακεδονία


http://www.asxetos.gr/sendata/articles/images/asArticleRecords-1825.1MAKEDONIA.jpg







Αλλαγές στο αρχικό χωροταξικό σχέδιο του «Καλλικράτη», ανακοινώθηκαν χθες το μεσημέρι από τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση. Σύμφωνα με το τροποποιημένο νομοσχέδιο που κατέθηκε στην βουλή, στο Νομό Κοζάνης προβλέπονται 4 Δήμοι και όχι πέντε (5), αφού συνενώνεται τελικά...

ο Δήμος Σερβίων με τον Δήμο Βελβεντού σε έναν ενιαίο Δήμο Βελβεντού-Σερβίων με έδρα τα Σέρβια. Στους υπόλοιπους Δήμους του Νομού Κοζάνης, η Κοζάνη είναι έδρα του Δήμου Κοζάνης με ιστορική έδρα την Αιανή, η Νεάπολη είναι έδρα του Δήμου Βοϊου με ιστορική έδρα την Σιάτιστα, ενώ τέλος έδρα του Δήμου Εορδαίας είναι η Πτολεμαιδα.
Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους Νομούς της Δυτ. Μακεδονίας, στο Νομό Φλώρινας παραμένουν 3 Δήμοι όπως αρχικά είχαν ανακοινωθεί, στο Νομό Γρεβενών θα δημιουργηθούν τελικά δύο δήμοι, οι Δήμοι Γρεβενών και Δεσκάτης και στο Νομό Καστοριάς θα δημιουργηθούν 3 και όχι 4 Δήμοι.
Την πικρία τους εξέφρασαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Νομού Κοζάνη κ. Αλέκος Αθανασιάδης και Γιάννης Βλατής για την τροποποιημένη πρόταση του Καλλικράτη.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου,εξέφρασε την πικρία και δυσαρέσκεια του και κάλεσε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για να αποφασιστούν τις περαιτέρω ενέργειες ενώ κατήγγειλε την ΤΕΔΚ Νομού Κοζάνης για την «σικέ» όπως την χαρακτήρισε διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης της, στις 12 Μαΐου.
Ωστόσο στις 7.30 η Συντονιστική επιτροπή του Δήμου Σιάτιστας αντιδρώντας στο χωροταξικό αποφάσισε να κλείσει την Εγνατία Οδό στις 8 :45 χθες το απόγευμα. Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις από τους "εγκλείστους" οδηγούς και τελικά η Εγνατία άνοιξε στις 11:20 μμ. Στην πόλη της Σιάτιστας από το μεσημέρι χτυπούνε οι καμπάνες πένθιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου