ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Επικοινωνιακό τέχνασμα χαρακτηρίζει η ΝΔ τις δηλώσεις Λοβέρδου για το ασφαλιστικό







Την αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδου, σύμφωνα με τον οποίο η τρόικα έχει αποστείλει επιστολή που ζητά επίσπευση των αλλαγών στο ασφαλιστικό. Για επικοινωνιακά τεχνάσματα κάνει λόγο η ΝΔ, ενώ ο ΣΥΝ προβλέπει επαχθέστερα μέτρα. Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος... του τομέα Εργασίας και Kοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, Ιωάννης Βρούτσης, δήλωσε: «Ο κ. Λοβέρδος σε πρωινή εκπομπή, αποφεύγοντας προηγουμένως κάθε διάλογο και κάθε διαβούλευση, αναφέρθηκε σε νέα ‘επαχθή μέτρα’ που, όπως είπε, τού επιβάλλονται από την Ευρώπη. Και την ίδια στιγμή προβαίνει σε λεονταρισμούς, δηλώνοντας ότι θα πείσει την Ευρώπη ότι τα νέα αυτά μέτρα δεν είναι απαραίτητα.

» Μα εάν πράγματι δεν είναι απαραίτητα και εάν πράγματι -όπως οφείλει- πείσει γι αυτό τους Ευρωπαίους, τότε για ποιο λόγο προκαλεί στο ευρύ κοινό των ασφαλισμένων νέα αναστάτωση και νέα σύγχυση;

» Μέχρι πότε τα επικοινωνιακά τεχνάσματα του κ. υπουργού θα σπέρνουν ανασφάλεια και πανικό σε εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους; Επιτέλους, λίγη σοβαρότητα...».

Σε ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ τονίζει: «Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός επιμένει: ένας ενιαίος φορέας Υγείας για όλους, κατάργηση των ενσήμων και βεβαίως τα κεφάλαια τα οποία χρειάζονται για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη να προέρχονται από ένα ποσοστό επί του τζίρου ο οποίος διενεργείται στη χώρα. Όλα τα άλλα είναι προτάσεις χωρίς προοπτική και χωρίς μέλλον.

» Θέλω να πιστεύω ότι έστω και την τελευταία στιγμή η κυβέρνηση θα συνειδητοποιήσει ότι όλα αυτά τα οποία προσπαθεί να επιβάλλει, πρώτον δεν είναι δίκαια και δεύτερον είναι αναποτελεσματικά».

Ο ΣΥΝ σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Δυστυχώς η εκτίμηση πως η πορεία εκταμίευσης των δανείων από τον υποτιθέμενο μηχανισμό στήριξης θα συνοδεύεται από νέα επαχθέστερα μέτρα επιβεβαιώνεται δραματικά στην περίπτωση του ασφαλιστικού και των εργασιακών σχέσεων.

» Δεν υπάρχει τέλος στη λογική αυτής της πολιτικής του μηχανισμού ΔΝΤ-ΕΕ. Υπάρχει όμως ο δρόμος της κοινωνικής αντίστασης και της ανατροπής αυτών των μέτρων που χρεοκοπούν την κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου