ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΕ ΚΙΒΩΤΟ ΚΑΙ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟ







Ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης παρέστη στις Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στο Δ.Δ. Διαμέρισμα Κιβωτού του Δήμου Ηρακλεωτών και στο Δ.Δ. Βατολάκκου του Δήμου Γρεβενών που διοργάνωσαν σήμερα  Τετάρτη 19 Μαΐου 2010 οι Ποντιακοί... Σύλλογοι των Δημοτικών Διαμερισμάτων.
Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν Επιμνημόσυνο Δέηση υπέρ των ψυχών των σφαγιασθέντων Ελλήνων Ποντίων στον ξεριζωμό και κατάθεση στεφάνων στα Μνημεία του Ποντίων στα Δ.Δ. Διαμερίσματα.
Και στις δύο εκδηλώσεις ομιλητής ήταν ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Σαββίδης Θωμάς με θέμα:»Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ»


«353.000 και πλέον ψυχές Ελλήνων Ποντίων που χάθηκαν στον Πόντο περιμένουν δικαίωση και όχι εκδίκηση αναγνώρισης τις Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι όλοι μαζί ενωμένοι με μία φωνή να αγωνισθούμε ώστε να έρθει η δικαίωση τόνισε μεταξύ άλλων ο Νομάρχης στο σύντομο χαιρετισμό του.
Συνεχάρη τα Μέλη των Δ.Σ. των Ποντιακών Συλλόγων του Νομού για τη δουλειά που προσφέρουν. Να είστε τόνισε υπερήφανοι για αυτό που κάνετε. Εσείς είστε αυτοί που μας ενώνετε και μας παρακινείτε ώστε να φωνάξουμε δυνατά για τη δικαίωση.
Σας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια».


Τον κ. Νομάρχη συνόδευε η Αντινομάρχης της Ν.Α. Γρεβενών κα Αικατερίνη Πέτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου