ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ένταση στο λιμάνι του Πειραία

 






Φρούριο έχει μετατραπεί το λιμάνι του Πειραιά απο την αστυνομία για να αποφευχθούν τα επεισόδια από τους απεργούς που επιχειρούν να εμποδίσουν τον ελλιμενισμό ξένων κρουαζιερόπλοιων. Λίγο μετά πριν τις 08:00 το πρωί δύο από τα πέντε κρουαζιερόπλοια που ήταν προγραμματισμένα να δέσουν στο λιμάνι του Πειραιά ...έφτασαν και κατάφεραν να δέσουν στο λιμάνι. Όταν αποβίβασαν τους επιβάτες έμποροι της Αθήνας και του Πειραιά μοίραζαν λουλούδια στους τουρίστες.
Εκείνη την ώρα απεργοί που βρίσκονταν στο λιμάνι άρχισαν να φωνάζουν και να γιουχάρουν τους εμπόρους αλλά και τους τουρίστες προκαλώντας έτσι την αντίδραση των τουρισμών που φαίνεται πως κατάλαβαν πολύ καλά τι εστί "ελληνική φιλοξενία".

Άγνωστο παραμένει φυσικά το αν θα μπορέσουν να επιβιβάσουν τους τουρίστες πίσω στο πλοίο το απόγευμα για να συνεχίσουν το ταξίδι τους όπως άγνωστο παραμένει αν θα καταφέρουν να δέσουν και τα υπόλοιπα τρία κρουαζιερόπλοια.

Πρόκειται για τα “Αθηνά”, “Sea Cloud”, “Aegean Pearl”, “Aqua Marine” και “Gemini”.

Άγνωστο όμως παραμένει αν θα καταφέρουν να αγκυροβολήσουν και τα υπόλοιπα τρία πλοία. Σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές, θα υπάρχει κατά περίπτωση συνεννόηση με κάθε πλοίο για να δουν τί θα κάνουν.

Στις έξι το πρωί ξεκίνησε η νέα 24ωρη απεργία της ΠΝΟ, η οποία διαμαρτύρεται για την άρση του καμποτάζ. Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο πλοίου, σε κανένα λιμάνι της χώρας.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία του γνωστού μας πια κρουαζιεροπλοίου “Zenith” αποφάσισε να μην καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο στον Πειραιά. Αντ' αυτού οι 1.800 επιβάτες θα αποβιβαστούν τελικά στη Μάλτα. Μάλιστα, η εταιρεία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταργήσει τον Πειραιά ως λιμάνι - βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου