ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Τουρκικά μαχητικά βομβαρδίζουν θέσεις Κούρδων στο Βόρειο Ιράκ






Είκοσι τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη έπληξαν στόχους ανταρτών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) στο έδαφος του Βόρειου Ιράκ. Το αεροπορικό χτύπημα φέρεται να είχε στόχο ομάδα Κούρδων αυτονομιστών που κινούνταν προς τη μεθόριο, μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης... Τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν 50 στόχους στην κοιλάδα Ζαμπ της περιοχής Χαρκούρκ στο Βόρειο Ιράκ.Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu μετέδωσε ότι μία «τρομοκρατική ομάδα» εντοπίστηκε να προσεγγίζει τα τουρκικά σύνορα και τα μαχητικά εξαπέλυσαν αεροπορικούς βομβαρδισμούς. Η επιχείρηση διήρκεσε όλο το πρωί.

Από το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας δεν υπήρξε άμεσα κάποια δήλωση.

Στρατιώτες των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων καταδίωξαν στις 8 Μαΐου Κούρδους αντάρτες στην επικράτεια του Βόρειου Ιράκ και έπληξαν από αέρος στόχους του PKK, σκοτώνοντας πέντε αντάρτες.

κυβέρνηση του Ιράκ διαμαρτύρεται έντονα για τις συνεχείς τουρκικές εισβολές στο έδαφος της χώρας με στόχο την εξόντωση μελών του PKK.

Το Φεβρουάριο του 2008, ο τουρκικός στρατός είχε πραγματοποιήσει χερσαία εισβολή, στην οποία είχαν λάβει μέρος πάνω από 10.000 άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου