ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

"Πρεμιέρα" για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο 1ο γενικό λύκειο Αργυρούπολης 




Άνοιξε την Παρασκευή η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας. Το θέμα που κλήθηκαν να αναπτύξουν οι μαθητές ήταν "Η σημασία και η αξία της αυτομόρφωσης και της δια βίου μάθησης". Συγκεκριμένα, επελέγη ένα απόσπασμα... από το βιβλίο της Πανεπιστημιακού Αλεξάνδρας Κορωναίου, με τίτλο "Εκπαιδεύοντας εκτός σχολείου".Τα θέμα είχε σταλεί σε όλα τα εξεταστικά κέντρα έως τις 8:25.
«Η ζωή δεν είναι μόνο μια στιγμή, είναι γεμάτη ευκαιρίες για αυτούς που θέλουν και προσπαθούν» δήλωσε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου κατά την επίσκεψή της στο 1ο γενικό λύκειο Αργυρούπολης.Οι Πανελλαδικές θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου με τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα θα διεξαχθούν από 24 Ιουνίου - 2 Ιουλίου.
Η ΟΛΜΕ, η οποία αποφάσισε τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, στις 20 Μαΐου, ζητά από το υπουργείο Παιδείας να αναβάλει τις προγραμματισμένες για την ημέρα εκείνη πανελλαδικές εξετάσεις των εσπερινών λυκείων.Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο γγ. της ΟΛΜΕ Νίκος Παπαχρήστος αναγνώρισε ότι υπάρχει κίνδυνος κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

«Κάνουμε έκκληση στην υπουργό να αναβάλει τις εξετάσεις για τις 20 Μαΐου. Είναι το καλύτερο» ανέφερε.«Αν και κατανοώ τις δυσκολίες που προκύπτουν από την αεργία της ΑΔΕΔΥ, στις 20/5, ευελπιστώ ότι η ΟΛΜΕ με το αίσθημα ευθύνης που τη διακρίνει, θα θεωρήσει ως προσωπικό ασφαλείας τους καθορισμένους επιτηρητές, προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά οι εξετάσεις για τα εσπερινά λύκεια, που είναι προγραμματισμένες εκείνη την ημέρα», σχολίασε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου