ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Για Champions League: ΠΑΟΚ: Στόχος η υπέρβαση!

Στόχος η υπέρβαση! 



Μετά τη νίκη και την καλή εμφάνιση κόντρα στον Άρη, αλλά και το θετικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ στην Αθήνα, ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω απέναντι στον Ολυμπιακό (21:15-Novasports 1), στο μεγάλο παιχνίδι της Τούμπας για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ. Με νίκη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κάνει την υπέρβαση και βάζει από κάτω τους... «ερυθρόλευκους» στη βαθμολογία, αποκτώντας προβάδισμα για την κατάκτηση της πολυπόθητης πρωτιάς, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα του Ολυμπιακού την 1η αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης», φτάνοντας τον στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Οι δύο ομάδες μοιράζονται την πρώτη θέση, έχοντας από εφτά βαθμούς και όπως γίνεται αντιληπτό, το αποψινό ματς στη Θεσσαλονίκη είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Εκτός από το βαθμολογικό πλεονέκτημα, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ πάρει τους τρεις βαθμούς κερδίζει και σε αυτοπεποίθηση, ειδικά αν η εμφάνισή του είναι ανάλογη με τις εμφανίσεις κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό του και την «Ένωση». Στα αβαντάζ για την ομάδα, η -για μία ακόμη φορά- «καυτή» Τούμπα και η συμπαράσταση των 30.000 οπαδών του, αλλά και το σημαντικότερο, το ότι δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Βέβαια, υπάρχει και ένα επιπλέον (πολύ ισχυρό) κίνητρο για τον «Δικέφαλο». Η παράδοση των 13 ετών που θέλει τους Θεσσαλονικείς να μην κερδίζουν τον Ολυμπιακό στην Τούμπα σε αγώνα πρωταθλήματος.


Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, παίζει τους τρεις βαθμούς, παίζει την πρωτιά, παίζει την καλή του ψυχολογία για τη συνέχεια, παίζει την παράδοση, υπάρχει, όμως, και η ισοβαθμία.Το πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας στα πλέι οφ αφορά τα μεταξύ των δύο ομάδων αποτελέσματα. Το δεύτερο έχει να κάνει με τη διαφορά τερμάτων, στους μεταξύ τους αγώνες των πλέι οφ και όχι στο σύνολο των αγώνων της διαδικασίας. Τρίτο κριτήριο είναι η κατάταξη στη βαθμολογία. Άρα, ό,τι κι αν γίνει σήμερα στην Τούμπα, το σκορ θα παίξει ρόλο για τη συνέχεια και ειδικά για το δεύτερο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.


Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο κ. Σάντος, είναι δύσκολο να γίνουν αλλαγές, ειδικά σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι υπάρχει η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια. Άρα το 4-4-2 είναι το πιθανότερο σύστημα που θα επιλέξει, με τους Χαλκιά, Κοντρέρας δεξί μπακ και Λίνο αριστερό, Τσιρίλο και Σαβίνι στόπερ, Γκαρσία και Βιτόλο αμυντικά χαφ, Βιεϊρίνια δεξιά και Σορλέν αριστερά στη μεσαία γραμμή, ενώ Ιβιτς και Μουσλίμοβιτς θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο του ΠΑΟΚ.


• Η τελευταία εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού σε αγώνα πρωταθλήματος σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 1997 (2-1 με γκολ των Τουρσουνίδη και Φρατζέσκου). Την αρνητική αυτή παράδοση θέλει να «σπάσει» απόψε ο ΠΑΟΚ.


Απαιτεί ισονομία!


Η παρουσία του Τάσου Κάκκου απόψε στην Τούμπα έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ορισμένες αποφάσεις του την περσινή σεζόν, προκάλεσαν έντονες διαμαρτυρίες. Φέτος έχει σφυρίξει μόνο δύο ματς του ΠΑΟΚ (το 0-0 στην Καβάλα και το 0-1 από την ΑΕΚ στην Τούμπα). Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ περιμένουν ισονομία και δικαιοσύνη στις αποφάσεις του.


Τιμά τον Κονσεϊσάο


Το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι προς τιμήν του σπουδαίου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, θα πραγματοποιηθεί στη γενέτειρά του, στις 23 Μαΐου. Μία εβδομάδα μετά τη λήξη των πλέι οφ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Κοΐμπρα της Πορτογαλίας, στο γήπεδο που φέρει και το όνομά του, ο Κονσεϊσάο θα φορέσει για τελευταία φορά ποδοσφαιρικά παπούτσια. Εκείνη τη μέρα, λοιπόν, στην Κοΐμπρα θα βρεθεί αντιπροσωπεία της ΠΑΕ. Εκεί, μάλλον θα είναι ο Ζήσης Βρύζας και άλλα στελέχη του «Δικεφάλου», που θέλουν να τιμήσουν τον Κονσεϊσάο.


Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου