ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Σε λίγες ώρες το "Οπα" στον τελικό της Eurovision! - Δείτε το VIDEO










Η Ελληνική συμμετοχή θα ανέβει στην 11 θέση στη σκηνή του Telenor Arena. Η εμφάνιση του Γιώργου Αλκαίου και των Friends στον πρώτο ημιτελικό απέσπασε θετικά σχόλια με αποτέλεσμα να οδηγήσει την Ελλάδα ανάμεσα στα φαβορί των προγνωστικών... και των γραφείων στοιχημάτων. Το τραγούδι "Οπα" έχει...
σκαρφαλώσει στην έκτη θέση. Σε λίγες ώρες, η ελληνική αποστολή θα ανέβει στη σκηνή του Telenor Arena για να διεκδικήσει την πρώτη θέση.


Στον τελικό της Eurovision θα συναντήσει και την Κύπρο η οποία διαγωνίσθηκε στον δεύτερο ημιτελικό με τον Jοn Lilygreen και τους Islanders. Η Κύπρος είχε να περάσει στον τελικό τέσσερα χρόνια αλλά αυτή τη φορά κατάφερε να προκριθεί με την ιδιαίτερη μπαλάντα της.

Ο Γιώργος Αλκαίος έκανε την πρώτη επεισοδιακή πρόβα, με τις αλλαγές που σας αποκάλυψε το NewsIt:

Υπήρξε πρόβλημα όταν το STAR πρόβαλλε σήμερα ζωντανά την πρόβα μέσω του monitor, κάτι που απαγορεύεται ρητά σύμφωνα με τους κανόνες αφού το monitor προβάλλει ό,τι ακριβώς θα προβληθεί και μέσα από τις τηλεοράσεις.
Η αντίδραση της EBU ήταν άμεση και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit δημιουργήθηκε έντονο επεισόδιο μεταξύ των διοργανωτών που ανάγκασαν τους τεχνικούς του STAR να διακόψουν τη σύνδεση και να κατεβάσουν μάλιστα την κεραία.

Οι υπόλοιπες χώρες του τελικού είναι οι Ισραήλ, Δανία,Αζερμπαϊτζάν, Ουκρανία, Ρουμανία, Ιρλανδία,Γεωργία και Τουρκία που πέρασαν από τον δεύτερο ημιτελικό ενώ από τον πρώτο είναι οι Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Μολδαβία, Ρωσία, Πορτογαλία, Λευκορωσία, Σερβία, Βέλγιο, Αλβανία και Ισλανδία.
NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου