ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Κοζάνη: Αποκαλύφτηκε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6m0ERtnqxohJhRGOLcjqTOkeCxzbyDqzR57iNVjP8Hngf5FKy9tu3J-ToxXLm-s8NvbUpACGDdQqbium_Ih7QQBg0M_YY-IfFkQHP8jUFoCyk3SxNrxQeFfYIeKSQRRB7YCzlY82mh-c/s1600/12.jpg








Μια νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας αποκαλύφτηκε στην Κοζάνη, όπου μετά από έφοδο των αστυνομικών αρχών συνελήφθησαν δύο άτομα. Οι συλληφθέντες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση δύο ετών και με την εξοντωτική χρηματική ποινή των 50.000 ευρώ ο καθένας, αλλά άσκησαν...
έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι. Αστυνομικοί της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, πραγματοποίησαν έφοδο χτες το πρωί σε δύο σπίτια στην πόλη της Κοζάνης και στον Κρόκο. Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Συνολικά 17 οπτικοί δίσκοι, 4 σκληροί δίσκοι Η/Υ, ένας φορητός Η/Υ και μία συσκευή αποθήκευσης USB, που περιείχαν αρχεία σχετικά με πορνογραφία ανηλίκων.
Συνελήφθησαν οι δύο ένοικοι των σπιτιών, ένας 32χρονος και ένας 33χρονος, ημεδαποί και οι δύο. Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη των δύο δραστών που κατείχαν το υλικό παιδικής πορνογραφίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν από αστυνομίες χωρών, από τις οποίες χώρες προέρχονταν οι συγκεκριμένες σελίδες παιδικής πορνογραφίας. Αυτό το υλικό κατέβασαν και αποθήκευσαν οι δύο δράστες, αλλά εντοπίστηκαν από τις υπηρεσίες δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος των χωρών αυτών, οι οποίες ενημέρωσαν της ΕΛ.ΑΣ.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χτες στον εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο και καταδικάστηκαν σε 2 χρόνια φυλάκισης ο καθένας, ενώ τους επιβλήθηκε το ασυνήθιστο πρόστιμο των 50.000 ευρώ ο καθένας. Να σημειωθεί ότι οι δράστες είναι εργάτες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να πληρώσουν ένα τόσο μεγάλο πρόστιμο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, άσκησαν έφεση.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου