ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Κατηγορηματικά αντίθετοι είναι οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ με τα σχέδια της διοίκησης για νέο περιορισμό των θέσεων εργασίας κατά 2.000 άτομα...

http://leonidasvatikiotis.files.wordpress.com/2010/02/ote_germa2.jpg 








 Τη νέα αποψίλωση του ομίλου, που μαζί με την CosmOTE απασχολεί σήμερα 17.000 εργαζομένους, προβλέπει ένα από τα 7 σχέδια που επεξεργάζεται το επιτελείο της Deutsche Telekom, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο του ΟΤΕ. Πρόκειται για πρακτική που έχει εφαρμοστεί το 2009 στη Γερμανία και προβλέπει τη μεταφορά... προσωπικού σε εταιρείες transfer, σε συνδυασμό με μείωση αποδοχών και ψαλίδισμα των εργασιακών δικαιωμάτων. Μάλιστα μέσα στο 2009, οι εργαζόμενοι στη Γερμανία είχαν πραγματοποιήσει απεργίες επί 11 εβδομάδες και είχαν πετύχει διατήρηση του μισθολογικού.

«Ζητούμε από τη διοίκηση να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις για τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας», δήλωσε στην «Ε» ο πρόεδρος των εργαζομένων Π. Κούτρας, που προανήγγειλε κινητοποιήσεις από τον Σεπτέμβριο. Μας εξήγησε ότι το 2005 με το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου είχαν αποχωρήσει από τον ΟΤΕ 6.000 εργαζόμενοι, αλλά ακολούθησαν περίπου 4.000 νέες προσλήψεις, γεγονός που επιβάρυνε και πάλι το λειτουργικό κόστος και οδήγησε τον ΟΤΕ στα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων μηνών.

Κατηγόρησε μάλιστα τη διοίκηση για την πολιτική που ακολουθεί απέναντι στο προσωπικό, με διαχωρισμούς στις αμοιβές, που «κάνουν πλούσια τα δικηγορικά γραφεία», όπως μας είπε χαρακτηριστικά.
Χ.ΤΖ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου