ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ελένη Μενεγάκη - Έναν χρόνο μετά τη γνωριμία της με τον Μάκη Παντζόπουλο

Μενεγάκη 






«Από τη στιγμή που η Ελένη αποφάσισε ότι δεν θα κρύβει πια τη σχέση της, είναι ακόμα πιο ευτυχισμένη» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της. «Τον πρώτο καιρό συναντιόντουσαν σε σπίτι στενού της φίλου για να μη τους συλλάβουν οι φωτογράφοι... Τώρα πια και εκείνος πηγαίνει άνετα στο σπίτι της και εκείνη στο δικό του. Πολύ συχνά μάλιστα οδηγεί το πολυτελές αυτοκίνητό της, ενώ εκείνη προτιμάει να μετακινείται με το μικρό μαύρο Fiat της». 
Σε αντίθεση με τα προηγούμενα καλοκαίρια που βρισκόταν μακριά από την Αθήνα μέχρι τα τέλη Αυγούστου, φέτος η Ελένη έχει περάσει αρκετές ημέρες στην πρωτεύουσα μαζί με τον αγαπημένο της (πριν από λίγες ημέρες η κάμερα του Star εντόπισε την Ελένη και τον Μάκη να ψωνίζουν μαζί στην οδό Αθηνάς), ενώ τον Ιούλιο έκαναν μαζί διακοπές στην Κυλλήνη και στην Άχλα– το μέρος όπου γνωρίστηκαν πριν από έναν χρόνο, γεγονός που έμελλε να ανατρέψει όλη της τη ζωή. 
«Ο Μάκης τα πάει πολύ καλά και με τη μητέρα της Ελένης, Ζέτα, αλλά και με τον αδελφό της Θοδωρή» συμπληρώνει η ίδια πηγή. Τις τελευταίες ημέρες η Ελένη και ο Μάκης ζουν τις πιο ρομαντικές στιγμές της σχέσης τους, καθώς τα παιδιά της κάνουν διακοπές με τον Γιάννη Λάτσιο στην Κέρκυρα φιλοξενούμενοι στο σπίτι του Τζώνη Καλημέρη και της Μαρίας Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου