ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Πρεμιέρα σήμερα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλοθοσφαίρισης Κορασίδων σήμερα στον Ν.Κοζάνης...

 

Μία σπουδαία αθλητική διοργάνωση, το 16ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλοθοσφαίρισης Κορασίδων, αρχίζει σήμερα στην Κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα. Τη σημαντική σημασία του μεγάλου αθλητικού γεγονότος για την περιοχή, τόνισαν χτες σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν στη Νομαρχία Κοζάνης οι διοργανωτές...
Όπως τόνισε μάλιστα ο πρόεδρος της FIBA, Γιώργος Βασιλακόπουλος, «ο νομός Κοζάνης, ειδικότερα οι πόλεις της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας επιλέχτηκαν για να προβληθεί και η «άλλη Ελλάδα», προσθέτοντας ότι «δεν στερούνται υποδομών, ενώ οι τοπικοί παράγοντες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό για την αρτιότητα της διοργάνωσης». Σημείωσε μάλιστα ότι «αυτή η διοργάνωση είναι μόνο η αρχή για την περιοχή», ενώ εξήρε το σθένος με το οποίο νομάρχης και δήμαρχοι διεκδίκησαν την διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης στο νομό. Χτες βράδυ στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα, πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης του πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 22 Αυγούστου.
Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων 2010 συμμετέχουν δεκαέξι ομάδες αντίστοιχων ευρωπαϊκών χωρών, οι οποίες είναι χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους. Να σημειωθεί ότι με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας αγωνίζονται οι καλαθοσφαιρίστριες Ελένη Κυρατζή και Μαρία Παπαβασιλείου του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και η Φαίη Κωτούλα του Λασσάνη Κοζάνης.
Η ελληνική ομάδα έχει πρεμιέρα σήμερα στον αγώνα με το Βέλγιο, στις 18.45 στο Κλειστό της Πτολεμαΐδας. Αύριο Παρασκευή αντιμετωπίζει την Λευκορωσία στο Κλειστό της Κοζάνης και το Σάββατο 14/8 την Τσεχία, στις 16.30 στο Κλειστό Πτολεμαΐδας. Τον Δεκαπενταύγουστο υπάρχει ρεπό για όλες τις ομάδες, οι οποίες επανέρχονται στον στίβο στις 16 του μήνα.
Η ευρωπαϊκή διοργάνωση φέρνει στο νομό περί τα 250-30 άτομα συνολικά (αθλήτριες, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες κ.λ.π.), που έχουν καταλύσει σε ξενοδοχεία της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας. Ο νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής εξέφρασε τη χαρά του για το λόγο ότι «το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός λαμβάνει χώρα στο νομό Κοζάνης», το χαρακτήρισε «πολύ σημαντικό για την περιοχή», εξέφρασε την πεποίθηση ότι «είναι η αρχή και για άλλες παρόμοιες μεγάλες διοργανώσεις» και ευχήθηκε «να απολαύσουμε εξαιρετικούς αγώνες». Είπε ακόμη ότι «τα μέλη των αποστολών θα τύχουν ζεστής φιλοξενίας, θα ξεναγηθούν στα αξιοθέατα, ώστε να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές του νομού Κοζάνης». Την ικανοποίησή τους για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος στην περιοχή εξέφρασαν ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας και ο αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας Απόστολος Καΐδης, αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι στην συνέντευξη διοργανωτές, στους οποίους ο νομάρχης πρόσφερε αναμνηστικά.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου