ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

«Μην έχετε ενοχές για τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ» λέει ο Α.Σαμαράς στη ΝΟΔΕ Ρεθύμνου...

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Α.Σαμαρά στη ΝΟΔΕ Ρεθύμνου 




Ανοικτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για τις υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για το δήμο Ρεθύμνου και την Περιφέρεια της Κρήτης, όπως φάνηκε από την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στη ΝΟΔΕ Ρεθύμνου.Τα στελέχη βρίσκονται σε ασυμφωνία για το ποιος από τους... Μαθιουδάκη, Γιακουμάκη, Μανωλακάκη και Νίνου θα είναι υποψήφιος στον μητροπολιτικό δήμο του νομού. Συνοδευόμενος από τη βουλευτή της ΝΔ στο νομό Όλγα Κεφαλογιάννη και τον πολιτευτή Χανίων Μανούσο Βολουδάκη, ο Αντ.Σαμαράς συζήτησε το θέμα με τον νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχιλλέα Κεφαλογιάννη, μέλη και ψηφοφόρους του κόμματος κατά την επίσκεψή του την Κυριακή.

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΝΔ ούτε αρνήθηκε ούτε επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται σχετικά με την υποψηφιότητα του πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννη Πλακιωτάκη, για περιφερειάρχη Κρήτης, κάτι που θεωρείται σχεδόν σίγουρο στο νησί.

«Είναι καιρός να προχωρήσετε μπροστά και να μην έχετε ενοχές για τα πεντέμιση χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας» ανέφερε μεταξύ άλλων στην Ό.Κεφαλλογιάννη και στον Μ.Βολουδάκη ο αρχηγός της ΝΔ λίγο μετά από την παραλαβή από τα στελέχη της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου ενός κρητικού μαχαιριού, σε ένδειξη φιλίας και εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του.

Ο Αντ. Σαμαράς χαρακτήρισε επίσης αφύσικο και με πολλές ασάφειες τον «Καλλικράτη», λέγοντας πως έχει πολλές ασάφειες σε ό,τι αφορά αρμοδιότητες και το πώς αυτές διανέμονται και διαχωρίζονται, κάτι που εκτίμησε πως θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο μέλλον.

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου