ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Ταλιμπάν εκτέλεσαν έγκυο για μοιχεία...

 




Οι Ταλιμπάν μαστίγωσαν δημόσια και εκτέλεσαν μια Αφγανή, την οποία κατηγόρησαν για μοιχεία, καταγγέλλει αξιωματούχος της αφγανικής αστυνομίας.Η 48χρονη χήρα μαστιγώθηκε δεκάδες φορές πριν εκτελεστεί με σφαίρες στην απομακρυσμένη περιφέρεια Καντές, στη βορειοδυτική επαρχία Μπαντγίς, δήλωσε ο Αμπντούλ Τζαμπάρ,.. ανώτερος αστυνομικός αξιωματούχος της επαρχίας.
«Συνέβη ενώπιον κοινού. Μολονότι κανείς δε διαμαρτυρήθηκε, η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα για το συμβάν», δήλωσε ο αστυνομικός αξιωματούχος.Ο άνδρας που υποτίθεται ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τη γυναίκα διέφυγε, πρόσθεσε ο Τζαμπάρ.

Η Μπίμπι Σανουμπάρ, 35 χρόνων, κρατήθηκε επί τρεις ημέρες από τους Ταλιμπάν, δέχθηκε 200 χτυπήματα με το μαστίγιο και μετά εκτελέστηκε δημόσια σε ένα οχυρό των Ταλιμπάν στην επαρχία Μπαντγίς, στο δυτικό Αφγανιστάν, σύμφωνα με τον Γουλάμ Μοχάμαντ Σαγίντι, τον δεύτερο στην ιεραρχία της επαρχιακής αστυνομίας.
Σύμφωνα με άλλη αστυνομική πηγή, που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, η άτυχη γυναίκα ήταν 48 χρόνων.
«Εκτελέστηκε δημόσια με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ενώ ήταν έγκυος», δήλωσε ο Σαγίντι, ο οποίος δε διευκρίνισε πότε η γυναίκα είχε χηρεύσει.
Το θύμα σκότωσε ένας τοπικός διοικητής των Ταλιμπάν, ο Μοχάμαντ Γιουσούφ, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Στη συνέχεια, οι Ταλιμπάν πέταξαν το πτώμα σε έναν τομέα που ελέγχεται από τις αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας.
Ωστόσο, ο Κάρι Μοχάμαντ Γιουσούφ, ο κύριος εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, δήλωσε πως η οργάνωση δεν βρίσκεται πίσω από την εκτέλεση στο Καντές.
«Είναι ένα κακό έργο και το απορρίπτουμε. Όποιος το έκανε δεν είναι μέλος των Ταλιμπάν και προσπαθεί να μας δυσφημήσει», δήλωσε.
Όταν βρίσκονταν στην εξουσία στο Αφγανιστάν, από το 1996 ως το 2001, οι Ταλιμπάν οργάνωναν δημόσιους λιθοβολισμούς και μαστιγώσεις γυναικών που διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις εκτός γάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου