ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Επίσκεψη του Νομάρχη Γρεβενών και Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στην Κοινότητα Περιβολίου...

 





 Συνεχίζοντας τον ενημερωτικό κύκλο επαφών με τους Δημάρχους των 6 Δήμων και τους Προέδρους των 7 Κοινοτήτων του «Καλλικρατικού» Δήμου Γρεβενών ο Νομάρχης Γρεβενών και Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης επισκέφτηκε το Σάββατο 28 Αυγούστου... την Κοινότητα Περιβολίου όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Απόστολο Ζιόμπορα.
Είμαστε εδώ τόνισε ο κ. Κουπτσίδης για να ενημερωθούμε από εσάς και τους συνεργάτες σας, για τα έργα που κυρίως έχουν δρομολογηθεί και προγραμματισθεί ώστε να τα εντάξουμε στο Πρόγραμμά μας για να έχουν συνέχεια και την επομένη των εκλογών.
Αυτό επίσης που μας ενδιαφέρει είναι οι προτάσεις σας για κάποια έργα που θα δώσουν άλλη ώθηση στην περιοχή και δεν έχετε προλάβει να προγραμματίσει.
Ο κ. Ζιόμπορας αναφέρθηκε σε μία σειρά έργων τα οποία θεωρεί βασικά για το αύριο της Κοινότητας, όπως ο Βιολογικός καθαρισμός, ο Περιφερειακός δρόμος, ο οποίος είναι χαραγμένος από το 1993 και λειτουργεί περισσότερο για τους κτηνοτρόφους, ενώ έχει τις προδιαγραφές για επαρχιακός, και το μνημείο του Αγίου Γεωργίου.
Ο κ. Κουπτσίδης αφού άκουσε με προσοχή τα όσα είπε ο Πρόεδρος τόνισε ότι θα δώσει προτεραιότητα στις ορεινές κοινότητες και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου