ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Επίσκεψη του Νομάρχη Γρεβενών και Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στην Κοινότητα Σμίξης








Επισκεπτόμαστε και τους 13 ΟΤΑ που απαρτίζουν το νέο «Καλλικρατικό» Δήμο με έναν και μοναδικό σκοπό να ενημερωθούμε για την υφιστάμενη κατάσταση σε επίπεδο υποδομών και δράσεων που έχουν υλοποιηθεί και προγραμματισθεί τόνισε ο Νομάρχης Γρεβενών και Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης... στον Πρόεδρο της Κοινότητας Σμίξης κ. Ιωάννη Νασίκα, κατά την επίσκεψή του στο Κοινοτικό Κατάστημα το Σάββατο 28 Αυγούστου2010.
Θέλουμε τα έργα που έχουν σχεδιασθεί από την Κοινότητα Σμίξης να έχουν συνέχεια και στο μέλλον. Η πρόθεσή μας είναι να ολοκληρωθούν τα έργα που είναι σε εξέλιξη και να υλοποιηθούν αυτά που έχουν προγραμματισθεί τα οποία να είστε σίγουροι τόνισε ότι θα ενταχθούν στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις.
Ο κ. Νασίκας αφού ευχαρίστησε τον κ. Κουπτσίδη για την παρουσία του στην Κοινότητα Σμίξης του παρουσίασε αναλυτικά τα έργα που έχουν υλοποιηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας του, αλλά και τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν.
Αμέσως μετά την ενημέρωση, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης τόνισε ότι προτεραιότητα της επόμενης ημέρας των εκλογών μεταξύ άλλων θα είναι και η σωστή λειτουργία των Μηχανισμών του Δήμου κύρια κατά τη χειμερινή περίοδο ώστε όλα να λειτουργούν άμεσα και σωστά για τον αποχιονισμού του οδικού δικτύου προς τη Βασιλίτσα. Η πρόσβαση των επισκεπτών τόνισε ο κ. Κουπτσίδης θα είναι ασφαλής και χωρίς προβλήματα, δεν θα παραμείνει ούτε μία ημέρα κλειστό το Ε.Χ.Κ.Β.

Ο κ. Νασίκας ευχήθηκε στον Υποψήφιο Δήμαρχο Καλή Επιτυχία και του παρέδωσε γραπτώς τις μέχρι σήμερα δράσεις και ενέργειες της Κοινότητας αλλά και τις προτάσεις του για το αύριο της Σμίξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου