ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης στην Αννίτσα...


Την Κυριακή 22 Αυγούστου 2010 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους πεσόντες του Ελληνοϊταλικού πολέμου 1940-41...
στο Μνημείο Πεσόντων στην περιοχή «ΑΝΝΙΤΣΑ» της Κοινότητας Φιλιππαίων Γρεβενών, όπου αρχικά τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Σέργιο, ακολούθησε ομιλία από Πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Γρεβενών έφεδρο Αξ/κο κ. Στέργιο Παπαστεργίου, προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων.
Στην εκδήλωση Μνήμης παρέστησαν ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, η Αντινομάρχης της Ν.Α. Γρεβενών κα Αικατερίνη Πέτρου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φιλιππαίων κ. Κων/νος Παλάσκας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα παιδείας κ. Κων/νος Μιχαλογιάννης καθώς, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εκπρόσωποι Φορέων και πλήθος κόσμου οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τη μνήμη αυτών που με τη ζωή τους και τον αγώνα τους μας χάρισαν το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών σε συνδιοργάνωση με το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Γρεβενών και το Σύνδεσμο Τραυματιών Πολεμιστών Οπλιτών Ν. Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου