ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΝΔ: Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Ρηγίλλης- Παπαδημητρίου - Πρόταση Καρατζαφέρη για υποψηφιότητα Αβραμόπουλου ...


 







  


Η βουλευτίνα Αργολίδας της ΝΔ, Έλσα Παπαδημητρίου, μιλώντας στο Mega, σήκωσε το γάντι και διερωτήθηκε: "Ποιος θα με διώξει εμένα από τη ΝΔ; Η ΝΔ είμαι και εγώ", σημειώνοντας ότι και η ίδια επιθυμεί να βγει το κόμμα της από την εσωστρέφεια...
Προβληματισμό στη Ρηγίλλης έχει προκαλέσει η στάση της κ. Παπαδημητρίου να μην ανακοινώνει δημοσίως τη στήριξη της στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον κ. Δράκο, καθώς φέρεται να είναι φίλη με τον ανεξάρτητο υποψήφιο, Πέτρο Τατούλη. "Δεν θα βγω εγώ να πω είναι καλή επιλογή ο Τατούλης. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνος του ο Τατούλης και ο Δράκος και ο λαός θα κρίνει. Προσφέρω ό,τι μου ζητείται", σημείωσε.

Πρόσθεσε, δε, ότι δεν μπορεί να βλέπει νέα παιδιά από την ηγετική ομάδα ή γύρω από αυτήν "να κρίνουν ως υπόπτους καταξιωμένα στελέχη", ενώ χαρακτήρισε "ανοησίες" τα περί διάσπασης της ΝΔ. "Έλεος, να βγαίνουν νέα παιδιά και να μιλάνε για συνωμοσίες και για κύκλους", τόνισε. Απαντώντας σε ερώτηση για πιθανή ανεξαρτητοποίηση, είπε ότι "δεν εξαρτάται μόνον από εμένα". "Εάν η θηλιά φτάσει στο λαιμό μου θα λειτουργήσω κατά συνείδηση- υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί απλώς να είναι ανασφαλείς και να φοβούνται. Δεν ξέρω γιατί φοβούνται", συμπλήρωσε. Η ίδια διαφώνησε με την επιλογή Σαμαρά να διαγράψει την Ντόρα Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας ότι είναι φίλη της και "δεν την πουλάει". Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηγετική ομάδα της ΝΔ διαμηνύει ότι το θέμα των διαφοροποιήσεων των βουλευτών θα λυθεί είτε προς τη μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση. 

 







Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσε δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Τζαβάρα, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στη ΝΕΤ υποστήριξε: "υπάρχει κάποιος που είναι έξω από το κόμμα και με ένα τηλεκοντρόλ κινεί διάφορα στρατιωτάκια προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση". 




Πρόταση Καρατζαφέρη για υποψηφιότητα Αβραμόπουλου

Τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Δημήτρη Αβραμόπουλο προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης ως κοινό υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής, μιλώντας στο Εθνος της Κυριακής. «Κάνω μια ύστατη έκκληση, για να μην δώσουμε και τον ΄΄μίνι πρωθυπουργό΄΄ στο ΠΑΣΟΚ. Να προτείνει τον κ. Αβραμόπουλο, ο οποίος έχει τεράσια πείρα στα δημοτικά, είναι ο αντιπρόεδρός του, ο υπαρχηγός του. Και θα μπορούμε και εμείς να στηρίξουμε τον κ. Αβραμόπουλο με δικούς μας αντιπεριφερειάρχες», λέει ο κ. Καρατζαφέρης.
«Η ΝΔ έχει υποψήφιο νίκης, ανανέωσης και ελπίδας στην Περιφέρεια Αττικής, τον Βασίλη Κικίλια, που θα εκφράσει με συνέπεια την πλειοψηφία των πολιτών της Αττικής, οι οποίοι -μεταξύ των άλλων- αντιλαμβάνονται τα αδιέξοδα του μνημονίου και τις ευθύνες εκείνες που το ψήφισαν», απάντησαν κύκλοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα την διαφορετική προσέγγιση ΝΔ - ΛΑΟΣ στο μνημόνιο.
Κύκλοι του ΛΑΟΣ παρέπεμψαν στο έργο του Λουίτζι Πιραντέλο «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε», σχολιάζοντας την απάντηση της Ρηγίλλης.
Nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου