ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

«Καρφώνει» τη Ναόμι για τα διαμάντια και η πρώην ατζέντισσά της...

 
 






Ο πρώην πρόεδρος της Λιβερίας Τσαρλς Τέιλορ έδωσε τα «ματωμένα διαμάντια» στη Ναόμι Κάμπελ, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου στη Νότια Αφρική το 1997, σύμφωνα με την πρώην ατζέντισσα του διάσημου μοντέλου, Κάρολ Γουάιτ. Κατά την κατάθεσή της, ενώπιον του διεθνούς δικαστηρίου που εκδικάζει τις... κατηγορίες κατά του Τέιλορ για εγκλήματα πολέμου, η Κάρολ Γουάιτ δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του γεύματος ο ίδιος ο Τέιλορ είχε υποσχεθεί ότι θα δώσει τα διαμάντια στη Ναόμι.

Τα λεγόμενα της πρώην συνεργάτιδας του μοντέλου, έρχονται σε αντίθεση με τα όσα κατέθεσε η ίδια την περασμένη εβδομάδα ενώπιον του δικαστηρίου. Η Ναόμι Κάμπελ υποστήριξε ότι παρέλαβε κάτι "βρώμικα βοτσαλάκια", τα οποία τις έδωσαν άγνωστοι άνδρες μετά το δείπνο.

"Καθόμασταν στο σαλόνι γύρω στις 10 το βράδυ και περιμέναμε τους άνδρες του Τέιλορ για να μας φέρουν τα διαμάντια. Επικοινώνησε μαζί τους στο τηλέφωνο, πιθανώς μέσω γραπτού μηνύματος. Κάποιος την πληροφόρησε ότι το αυτοκίνητό τους ήταν κοντά", δήλωσε η Γουάιτ.

Νωρίτερα, κατέθεσε και η ηθοποιός Μία Φάροου, που κι εκείνη υποστήριξε πως η Ναόμι Κάμπελ γνώριζε ότι τα «ματωμένα διαμάντια» που της προσφέρθηκαν ως δώρο ύστερα από μια φιλανθρωπική βραδιά στη Νότιο Αφρική προέρχονταν από τον πρώην δικτάτορα Τσαρλς Τέιλορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου