ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Τι έγινε τελικά στη Σμίξη;...


 







Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα όσα συνέβησαν στη Σμίξη τη Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010. Σύμφωνα και με τα όσα έγραψε το ΕΘΝΟΣ στην ορεινή κοινότητα βρέθηκε ο βουλευτής των Γρεβενών, Θανάσης Χαντάβας, ο οποίος όμως ήταν για ορισμένους το...
κόκκινο πανί. Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ ο Θανάσης Νασίκας, παρουσία πλήθους κόσμου άρχισε να φωνάζει εναντίον του, με αφορμή τη μή δημιουργία του δήμου Βασιλίτσας. Διαβάστε λοιπόν τι έγραψε το ΕΘΝΟΣ:

Παραλίγο... ξύλο
Αναψαν τα αίματα λόγω... «Καλλικράτη»! Θερμό επεισόδιο δημιούργησε ο γαλάζιος πρώην αγροτοσυνδικαλιστής και υποψήφιος για τον Δήμο Τιρνάβου, Θανάσης Νασίκας, εναντίον του βουλευτή Γρεβενών του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Χαντάβα. Οι δυο τους βρέθηκαν στη Σμίξη Γρεβενών, όπου ο πρώτος προπηλάκισε τον βουλευτή και του επιτέθηκε φραστικά. Η δημιουργία δύο δήμων στα Γρεβενά -αντί τριών που ήθελαν κάποιοι, ζητώντας και έναν επιπλέον ορεινό δήμο με τα βλαχοχώρια- ήταν η αφορμή. Ο βουλευτής μαζί με τον συνάδελφό του, βουλευτή Λάρισας του ΠΑΣΟΚ, Εκτορα Νασιώκα, και δύο συνεργάτες του πήγαν τη Δευτέρα στη Σμίξη, όπου στην πλατεία είχαν συγκεντρωθεί περίπου 200 κάτοικοι. Οταν τον είδε ο Θ. Νασίκας, ανέβηκε σε ένα πεζούλι και άρχισε να του φωνάζει: «Εξαφανίσου, αλήτη! Τι ήρθες εδώ; Για να κάνεις το μνημόσυνο της Σμίξης; Χωριανοί, αυτός είναι ο βουλευτής που πήγε το χωριό μας στα Γρεβενά και καταργεί την κοινότητά μας!».
Χ.Τ.

Με άγριες διαθέσεις

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο Θ. Νασίκας κινήθηκε εναντίον του με σκοπό να τον χτυπήσει. Σύμφωνα με τον Θ. Νασίκα, ήταν κάποιοι άλλοι κάτοικοι που το έκαναν αυτό. Τελικά, παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο δεν πήρε διαστάσεις. «Θα μπορούσα να δώσω συνέχεια με προσφυγή στον εισαγγελέα, αλλά δεν θα το κάνω. Ηταν απαράδεκτος ο τρόπος που μου φέρθηκε και αν δεν τον σταματούσαν οι ψυχραιμότεροι, θα μου επετίθετο. Ερχόταν καταπάνω μου με πολύ άγριες διαθέσεις», είπε στο «Εθνος» ο κ. Χαντάβας. «Τον θεωρώ ανεπιθύμητο για το χωριό, γιατί αυτός επέμενε να μη γίνουν χωριστός δήμος οι ορεινές κοινότητες. Δεν τον προπηλάκισα, όμως, και δεν τον χτύπησα. Αν το έκανα, ακόμη δεν θα μιλούσε!», σχολίασε ο Θ. Νασίκας.
Χ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου