ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

"Τρέχει" Δημοσκόπηση για τον Δήμο Γρεβενών... (Γράφει ο αναγνώστης Χ.Μ.)


 




 Αγαπητέ μου Αετέ, δέχθηκα  τηλέφωνο από την Metron Analysis (έτσι μου είπαν) από το νούμερο 210 74518.. Στις πολύ εύστοχες ερωτήσεις, και ενώ περίμενα να με ρωτήσουν να τους πω τι συμβαίνει στα Γρεβενά, άκουσα, (εκτός των ήδη γνωστών Κουπτσίδη, Ζήση, Παναγιωτίδη) και το όνομα του Παπαδόπουλου.Όλοι ξέραμε τις προηγούμενες υποψηφιότητες..
αλλά δεν περίμενα να με ρωτήσουν για κάποιον που ποτέ δεν μπήκε στην διαδικασία να διεκδικήσει την στήριξη από το ΠΑΣΟΚ στο οποίο ανήκει, αφού δεν υπέβαλε αίτηση όταν τους ζητήθηκε (ηλεκτρονικά) από το Κίνημα. Το παράξενο είναι πως μου ζήτησαν να αναφέρω εάν θα ήθελα να στηριχθεί ο Κουπτσίδης ή ο Παπαδόπουλος από την Νέα Δημοκρατία. Δεν ξέρω γιατί μου το ρώτησαν. Εάν δεν το ζήτησε ο ίδιος ο Παπαδόπουλος να μπει ως ερώτημα (γιατί μπορεί τη δημοσκόπηση να την ζήτησε ο ίδιος), τότε τι εξυπηρετεί η συγκεκριμένη ερώτηση; Η Metron Analysis δεν γνωρίζει ποιος είναι και τι;
Λυπάμαι ειλικρινά για την εταιρία.
Χ.Μ.
ΥΓ ΑΕΤΟΣ2 :Φίλε Χ.Μ. δεν την ξέρουμε τη δημοσκόπηση που λες ότι τρέχει. Η κάθε εταιρία έχει εντολή-παραγγελία να βγάλει τα όποια συμπεράσματα. Μπορεί ο κ.Παπαδόπουλος να θέλει να στηριχθεί ίσως από την Νέα Δημοκρατία, αφού ο Κουπτσίδης έτσι κι αλλιώς κατεβαίνει ανεξάρτητος. Ο κόσμος όμως είναι ο τελικός κριτής αφού μόνο αυτός αποφασίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου