ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Μποµπ Σφουγγαράκης και η Ντόρα στο δικό τους τηλεοπτικό κανάλι από σήμερα στην Αττική...

Το Αµερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Νickelodeon για παιδιά, θυγατρικό του ΜΤV, από σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεµβρίου, θα εκπέµπει το πρόγραµµά του στην περιοχή του Λεκανοπεδίου,.. ως κανάλι περιφερειακής εµβέλειας. Οι εκποµπές, οι σειρές, τα τηλεπαιχνίδια, οι ταινίες και οι άλλες παραγωγές του σταθµού, στις ΗΠΑ, απευθύνονται κυρίως σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, ενώ στην πρωινή ζώνη µεταδίδει εκποµπές για παιδιά νηπιακής ηλικίας.
Από το τέλος της εβδοµάδας πάντως και κάθε µέρα θα µεταδίδονται από τις ελληνικές τηλεσυχνότητες – σε ελεύθερη λήψη – γνωστές σειρές κινουµένων σχεδίων µεταξύ των οποίων οι «Μποµπ ο Σφουγγαράκης», «Ντόρα η µικρή εξερευνήτρια», «Go Diego Go», «Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης», «Drake & Josh».
Στα δυνατά χαρτιά του παιδικού καναλιού συγκαταλέγεται η νεανική σειρά «iCarly» µε ηρωίδα την Κάρλι Σάι, µια πιτσιρίκα που ανεβάζει το δικό της ιντερνετικό σόου στο Διαδίκτυο. Η Μιράντα Κοσγκρόουβ που υποδύεται την Κάρλι, µε αµοιβή 180.000 δολάρια το επεισόδιο, θεωρείται η πλέον ακριβοπληρωµένη έφηβη σταρ της τηλεόρασης.
Το Νickelodeon εξέπεµψε στις ΗΠΑ για πρώτη φορά το 1977 και ώς το τέλος της δεκαετίας του ‘80 είχε διακυµάνσεις στην πορεία του. Στην αρχή της δεκαετίας του ‘90 σαν να αναγεννήθηκε, διείσδυσε σε 52 εκατ. αµερικανικά νοικοκυριά και έκτοτε κυριαρχεί στον χώρο του.
Εκείνη την περίοδο δηµιούργησε τα Νickelodeon Studios, στα Universal Studios, στο Ορλάντο της Φλόριντας, στα οποία γυρίζονται πολλές σειρές και τηλεπαιχνίδια τα οποία προβάλλονται.
Με αφορµή την εκποµπή του και στην Ελλάδα το Νickelodeon θα πραγµατοποιήσει «Fun Τour» όλα τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεµβρίου σε εµπορικά κέντρα (Αµαρουσίου και Ρέντη) και στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (Σπάτα).

ΙΝFΟ
Νickelodeon, Στις συχνότητες 35 UΗF Υµηττού και 54 ψηφιακά από Αίγινα. Πληροφορίες στο http://www.nickelodeon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου