ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Στέργιος Γκανάτσιος ανέλαβε νέος πρόεδρος στο Κέντρο Διαβαλκανικής Συνεργασίας










Πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση σε σώμα και η κατανομή αξιωμάτων, καθώς στο μεταξύ αρκετοί φορείς που εκπροσωπούνται στο Κέντρο Διαβαλκανικής Συνεργασίας, πραγματοποίησαν εκλογές και έχουν ορίσει νέους εκπροσώπους...
Το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο να σημειωθεί ότι έχει τετραετή θητεία, εξέλεξε ομόφωνα πρόεδρο του φορέα τον εκπρόσωπο του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας, Στέργιο Γκανάτσιο. Α΄ Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο εκπρόσωπος του ΕΒΕ Αντώνης Σιαμπανόπουλος, Β΄ Αντιπρόεδρος ο εκπρόσωπος της ΤΕΔΚ, Χριστόφορος Δαμβόπουλος, Γραμματέας η εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου (ΟΕΕ) Δυτικής Μακεδονίας, Χρυσούλα Μαρκούση. Μέλη είναι οι Γιάννης Αποστολίδης, εκπρόσωπος της Συνεταιριστικής Τράπεζας, Γιάννης Βάρκας, εκπρόσωπος του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, Σάββας Ζαμανίδης, εκπρόσωπος του ΓΕΩΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, Κυριάκος Μιχαηλίδης, εκπρόσωπος της ΑΝ.ΚΟ. και Παναγιώτης Πλακεντάς, εκπρόσωπος της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Κοζάνης.
Τα νέα πρόσωπα στο δ.σ. είναι ο πρόεδρος Στέργιος Γκανάτσιος, καθώς μέχρι πρότινος το ΚΤΕ είχε εκπρόσωπο στο ΚΔΣ τον Βασίλειο Κική, ο Γιάννης Βάρκας στη θέση του μέχρι τώρα εκπροσώπου του ΤΕΕ Αθανασίου Κακάλη, ο Γιάννης Αποστολίδης στη θέση του μέχρι τώρα εκπροσώπου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Παναγιώτη Αποστολίδη και ο Κυριάκος Μιχαηλίδης στη θέση του μέχρι τώρα εκπροσώπου της ΑΝ.ΚΟ. Βασίλη Πάτρα. Τα πρόσωπα που ήταν και παραμένουν στο δ.σ., καθώς εξακολουθούν να εκπροσωπούν τους φορείς από τους οποίους προέρχονται, είναι οι Σάββας Ζαμανίδης, Χρυσούλα Μαρκούση, Παναγιώτης Πλακεντάς, Χριστόφορος Δαμβόπουλος και Αντώνης Σιαμπανόπουλος.
Στην πρώτη του δήλωση στον «Π» αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος πρόεδρος του Κέντρου Διαβαλκανικής Συνεργασίας Στ. Γκανάτσιος, υπογράμμισε: «Η προσπάθειά μας θα επικεντρωθεί στο να βοηθήσουμε την περιοχή και τον επιχειρηματικό κόσμο, ώστε να αποκτήσει εύκολη πρόσβαση στη βαλκανική γειτονιά μας. Σε περίοδο βαθιάς ύφεσης και κρίσης, θεωρούμε ότι η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, θα συμβάλει στη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας». Πρόσθεσε ακόμη ότι «η εμπειρία που έχω αποκτήσει στο Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας, θα μας επιτρέψει να κάνουμε ένα άνοιγμα στους τομείς έρευνας, τεχνολογίας και εκπαίδευσης, οι οποίοι μπορούν να στηρίξουν την επιχειρηματικότητα».
Πάντως, είναι γεγονός ότι την τελευταία διετία το ΚΔΣ είχε ατονήσει ως προς τις δραστηριότητες. Η νέα διοίκηση εκτιμά ότι μπορεί να επαναδραστηριοποιηθεί με νέες συμφωνίες, προγράμματα και δράσεις.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου