ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Επτά νεκροί και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην Φαρκαδώνα - Ξεκληρίστηκε μία οικογένεια...

To μοιραίο φορτηγό λίγα λεπτά μετά την τραγωδία - ΦΩΤΟ EUROKINISSI 




Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Φαρκαδώνας. Επτά άνθρωποι -ανάμεσα στους οποίους τα μέλη μιας τετραμελούς οικογένειας- έχασαν τη ζωή τους όταν ένα φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ αυτοκίνητα, στο 17ο χλμ. της επαρχιακής οδού Τρικάλων-..
Λάρισας. Από το φορτηγό ανασύρθηκαν δύο τραυματίες, ενώ ένας τραυματίας ανασύρθηκε από το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τα μέλη της οικογένειας που ξεκληρίστηκε.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο αυτοκίνητα κινούνταν πίσω από το φορτηγό, όταν ξαφνικά o οδηγός του ενος πήγε να προσπεράσει το φορτηγό. Δεν τα κατάφερε και το αποτέλεσμα ήταν θλιβερό. Τα δύο αυτοκίνητα έπεσαν πάνω στο φορτηγό και συνολικά 7 επιβαίνοντες βρήκαν φρικτό θάνατο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκροί από το πρώτο αυτοκίνητα ανασύρθηκαν ο οδηγός, η νύφη του, τα δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 2 και 3 ετών, ενώ η γυναίκα του μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη σε νοσοκομείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή...
Τα συντρίμμια του αυτοκινήτου που ανασύρθηκαν νεκρά τα δύο μικρά παιδιά - ΦΩΤΟ EUROKINISSIΑπό το δεύτερο αυτοκίνητο ανασύρθηκαν νεκροί και οι τρεις νεαροί επιβαίνοντες ενώ ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά. Στο σημείο είχε  διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και το έργο των Πυροσβεστών  συντονίζει ο Περιφερειακός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας.


Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξάγεται από παράδρομους ενώ συλλέγονται στοιχεία από την τροχαία Τρικάλων για τα ακριβή αίτια του απίστευτου αυτού τροχαίου δυστυχήματος.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου