ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

«Ντέρμπι» στην περιφέρεια Αττικής δείχνει δημοσκόπηση - Διαβάστ τη δύναμη των κομμάτων...

Πτώση του Γ.Σγουρού (φωτ.) και άνοδο των υποψηφίων που δηλώνουν αντίθετοι στο μνημόνιο, δείχνει η δημοσκόπηση 












Πτώση των ποσοστών του Γιάννη Σγουρού και άνοδο των υποψηφίων που δηλώνουν την αντίθεσή τους με το μνημόνιο δείχνει η πρόθεση ψήφου εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, σύμφωνα με έρευνα της Pulse για... τον Τύπο της Κυριακής. Στον πρώτο γύρο Γιάννης Σγουρός και Γιάννης Δημαράς λαμβάνουν 14,5%. Ακολουθεί ο Βασίλης Κικίλιας με 13%, ο Θανάσης Παφίλης με 7%%, ο Αλέξης Μητρόπουλος με 6,5%, ο Άδωνις Γεωργιάδης με 5,5%, ο Αλέκος Αλαβάνος και ο Γρηγόρης Ψαριανός με 2,5% και ο Κώστας Διάκος με 0,5%.
Στο β' γύρο, εάν η μάχη δοθεί μεταξύ των υποψηφίων των δύο μεγάλων κομμάτων, την περιφέρεια κερδίζει ο Γιάννης Σγουρός με 29%, έναντι 21% του Βασίλη Κικίλια. Μεταξύ των κ. Δημαρά και Σγουρού, νικητής βγαίνει με μεγάλη διαφορά ο Γιάννης Δημαράς, με ποσοστό 39% έναντι 21% του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ.
Μεγαλύτερη είναι η διαφορά του Γιάννη Δημαρά από τον Βασίλη Κικίλια, εάν περάσουν οι δυο τους στον β' γύρο, καθώς ο κ. Δημαράς λαμβάνει 42% και ο «γαλάζιος» υποψήφιος 19%.
Εξάλλου, δημοσκόπηση της Marc στην ίδια εφημερίδα δίνει προβάδισμα του Κώστα Γκιουλέκα έναντι του Γιάννη Μπουτάρη για το δήμο της Θεσσαλονίκης.
Η έρευνα της Pulse δείχνει επίσης κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων στις έξι μονάδες: Το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 27%, η ΝΔ ακολουθεί με 21%, το ΚΚΕ με 8,5%, ο ΛΑΟΣ με 4%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 3% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,5%.
Στις 5,8 ποσοστιαίες μονάδες εμφανίζει το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έρευνα της Rass για Το Παρόν. Σε αυτήν, τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής: ΠΑΣΟΚ 26,5%, ΝΔ 21,3%, ΚΚΕ 8%, ΛΑΟΣ 4,3%, ΣΥΡΙΖΑ 3%, Οικολόγοι Πράσινοι 2,7% και Δημοκρατική Αριστερά 1,7%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου