ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Κινηματογραφική ληστεία ενός τόνου χρυσού σε 10 λεπτά στο αεροδρόμιο της Σόφιας - Οι αρχές θεωρούν ότι μεταφέθηκε και κρύφτηκε στη Β. Ελλάδα...







Σε θρίλερ εξελίσσεται η κλοπή ενός τόνου χρυσού πριν από λίγο καιρό, από το αεροδρόμιο της Σόφιας. Για περίπου 10 λεπτά στο αεροδρόμιο έγινε μπλακ άουτ και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα οι δράστες άνοιξαν τις πολύ καλά φυλασσόμενες αποθήκες και... πήραν τον χρυσό. Πρόκειται για κατασχεμένες ποσότητες από λαθρεμπόρους που επιχείρησαν να εισάγουν ή να εξάγουν από τη χώρα.
Τις πρώτες μέρες η Βουλγαρική αστυνομία δεν είχε καμία ένδειξη για το πού βρισκόταν, λίγες ημέρες αργότερα όμως βρήκε 200 κιλά σε χωριό της Βουλγαρίας ενώ συνέλαβε και αρκετά άτομα. Κανείς τους όμως δεν αποκάλυψε που βρίσκονται τα υπόλοιπα 800 κιλά.
Όπως μετέδωσε το Alter, oι πληροφορίες των βουλγαρικών αρχών αναφέρουν ότι τα υπόλοιπα κιλά μεταφέρθηκαν στη Βόρεια Ελλάδα και κρύφτηκαν σε έπαυλη. Μάλιστα παρακολουθούσαν και 6 άτομα -Βούλγαρους και Έλληνες- μέχρι στιγμής όμως δεν έχει διαπιστωθεί προσπάθεια διακίνησης του χρυσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου