ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

BBC: Η μόλυνση με διοξίνη είχε διαπιστωθεί από πέρυσι...








Νέες διαστάσεις στο σκάνδαλο με τις διοξίνες φέρνει στο φως η εφημερίδα Hannoversche Allegemeine Zeitung. Όπως αποκαλύπτει, αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο 2010 είχαν ήδη δείξει μόλυνση με διοξίνη στα τροφικά λίπη της Γερμανικής εταιρείας... Harles und Jentzch.
Ο υπουργός Γεωργίας του Σλέσβιχ Χόλστάιν, όπου εδρεύει η εταιρεία, επιβεβαίωσε χθες την πληροφορία, δίνοντας ωστόσο τη διαβεβαίωση ότι για τα αποτελέσματα των αναλύσεων που πραγματοποιήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο δεν ενημερώθηκε παρά στις 27 Δεκεμβρίου.
Τον Μάρτιο 2010, τα επίπεδα διοξίνης επί του δείγματος ήταν δύο φορές υψηλότερα από το κανονικό, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Όμως, η εταιρεία δεν ενημέρωσε το τοπικό υπουργείο Γεωργίας για τα αποτελέσματα των αναλύσεων αυτών που έγιναν με δική της πρωτοβουλία.
Το δείγμα που χρησιμοποιήθηκε σε εκείνες τις αναλύσεις κατασχέθηκε στο τέλος Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια έρευνας στους χώρους της εταιρείας, στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας.


Τροφικά λίπη που παρήχθησαν από την Harles und Jentzch βρίσκονται στο επίκεντρο του διατροφικού σκανδάλου μόλυνσης με διοξίνη ειδών διατροφής τα οποία εξήχθησαν στην Ολλανδία και τη Βρετανία.
Περισσότερα από 4.500 αγροκτήματα στη Γερμανία έχουν κλείσει προσωρινά, ανακοίνωσε χθες το ομοσπονδιακό υπουργείο Γεωργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου