ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Δίκη Κεντέρη, Θάνου, Τζέκου - Συνέχεια στο σίριαλ με κατάθεση του Λ. Νικολάου...








Με την κατάθεση του γνωστού ορθοπεδικού κ. Λάκη Νικολάου να ξεχωρίζει συνεχίστηκε την Παρασκευή (28/01) ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου η εκδίκαση της υπόθεσης των Κεντέρη, Θάνου, Τζέκου και των επτά γιατρών του ΚΑΤ για το «τροχαίο» της 12ης Αυγούστου 2004. Ο... κ. Νικολάου ισχυρίστηκε ότι καλώς έμειναν οι δύο αθλητές στο ΚΑΤ και ότι καλώς εισήχθησαν στο νοσοκομείο. Οταν μάλιστα ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου αν μπορεί κάποιος ασθενής να ξεγελάσει ένα γιατρό ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ απάντησε: «Μπορεί, όχι όμως επ' αόριστον. Ο γιατρός μπορεί να ξεγελαστεί το πολύ για δύο ημέρες. Οχι όμως για πέντε που ήταν οι ημέρες νοσηλείας των Κεντέρη και Θάνου στο ΚΑΤ».
Μεταξύ των μαρτύρων ήταν ο και πρώην συναθλητής των Κεντέρη και Θάνου, ο δεκαθλητής Μάκης Κορκίζογλου, ο οποίος κατέθεσε ότι το απόγευμα της 12ης Αυγούστου οι δύο κατηγορούμενοι προπονούνταν μαζί του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
Εξάλλου ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, υπέβαλε αίτημα στο δικαστήριο προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν οι ιατροδικαστές κκ. Κουτσάφτης και Καρακούκης οι οποίοι είχαν μελετήσει τους ιατρικούς φακέλους των δύο αθλητών.
Η διαδικασία θα συνεχισθεί την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου και αν δεν ολοκληρωθεί η επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου ορίστηκε για την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου. 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΟΥΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου