ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού για όλο το Σαββατοκύριακο και ποιές περιοχές πλήττονται από την κακοκαιρία...






Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει από νωρίς ολόκληρη τη χώρα και έχουν προκληθεί σοβαρά προβλήματα από τις βροχές και τις χιονοπτώσεις σε όλο το λεκανοπέδιο αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Προβλήματα σε όλη την Αττική, με διακοπές κυκλοφορίας και πλημμύρες, έχει δημιουργήσει η έντονη... βροχόπτωση. Η κυκλοφορία λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί στη λεωφόρο Αρίωνος προς Αρτέμιδα από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος, στην οδό Αγίου Χριστοφόρου στην περιοχή Πετμεζά στα Σπάτα και στην οδό Μαρκοπούλου, στη διασταύρωση με την οδό Καλαβρύτων, στο Μαρκόπουλο.
Η Πελοπόννησος είναι από τα γεωγραφικά διαμερίσματα που πλήττεται με σφοδρότητα από το κύμα κακοκαιρίας. Λόγω της έντονης χιονόπτωσης, από τις χθες το απόγευμα, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών, λεωφορείων και των οχημάτων βαρέως τύπου στην εθνική οδό Τριπόλεως - Σπάρτης.
Παράλληλα, δεκάδες σημεία στο οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου έχουν αποκλειστεί και η διέλευση των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. 
Ήδη, από Λαμία προς Καρπενήσι, η συγκοινωνία γίνεται μόνο με αλυσίδες, αφού το ύψος του χιονιού σε διάφορα σημεία ξεπερνά και τα 50 εκατοστά.
Απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων λόγω των ισχυρών ανέμων στα πελάγη, που φθάνουν έως και τα 9 μποφόρ. Κλειστό παραμένει και το πορθμείο Αιδηψός - Αρκίτσα.

Πρόγνωση καιρού για σήμερα Παρασκευή
Ο καιρός στα δυτικά και βόρεια προβλέπεται αίθριος και μονο στη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρχουν το πρωί πρόσκαιρες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που γρήγορα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της ανατολικής στερεάς - Ευβοίας, ανατολικής Πελοποννήσου και Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ, αλλά στα νοτιοανατολικά μέχρι το απόγευμα θα επικρατούν νοτιοανατολικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε πτώση και θα επικρατήσει ισχυρός παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια.

Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο
Ο καιρός στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα Δωδεκάνησα και στα ορεινά της Κρήτης χιονοπτώσεις, σχετική βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χωρα γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην ανατολική στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά μέχρι 4 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός που σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χωρας θα είναι ισχυρός.

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή
Ο καιρός στην Κρήτη και πιθανόν τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χωρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου