ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Οι αμφισβητούμενες φάσεις από τον Περικλή Βασιλάκη







Ο καθηγητής διαιτησίας, Περικλή Βασιλάκης, ανέλυσε τις τρεις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, δίνοντας... δίκιο στους "πράσινους" για τις διαμαρτυρίες τους...
Επιφυλάξεις για Νίνη-Τοροσίδη
Στην φάση του 44ου λεπτού η μπάλα από το κεφάλι του Τοροσίδη πάει στο -απλωμένο- χέρι του και ο διαιτητής κρίνει ότι δεν υπήρχε πρόθεση, η οποία πρωτίστως τιμωρείται σε αυτές τις περιπτώσεις. Εχω σοβαρές επιφυλάξεις για την απόφασή του. Και πολύ περισσότερο για το σφύριγμά του για επιθετικό φάουλ στον Νίνη. Δεν θα τον κατηγορούσα, σε καμία περίπτωση, αν αντί για όλα αυτά σφύριζε πέναλτι.

faul nini ston torosidi
Κανένα οφ-σάιντ στο γκολ Κατσουράνη
Στην φάση του γκολ του Κατσουράνη δεν υπάρχει καμία περίπτωση οφσάιντ. Ο σκόρερ καλύπτεται από τουλάχιστον δυο -ενδεχομένως και τρεις- παίκτες του Ολυμπιακού. Όφειλε ο βοηθός να μη σηκώσει τη σημαία, παρασύροντας με την υπόδειξή του τον διαιτητή.

offside sto goal tou pao



offside sto goal tou pao deutero replay pio diafotistiko


Δεν είναι ξεκάθαρο
Τέλος, στην φάση του 91ου λεπτού, ο Τζιμπούρ φαίνεται να δέχεται την κεφαλιά – πάσα του συμπαίκτη του ευρισκόμενος στην ίδια ευθεία με τον τελευταίο αμυνόμενο του Παναθηναϊκού, αν και δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο. Σχετικά με την εμπλοκή του Πάντελιτς, ο κανονισμός είναι μάλλον σαφής: αν δεν συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στην φάση, το γκολ είναι έγκυρο. Αν, εν προκειμένω, ο Πάντελιτς αφήνει την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του χωρίς παράλληλα να εμποδίζει το οπτικό πεδίο ή τον ίδιο τον αντίπαλο τερματοφύλακα, καλώς μέτρησε το γκολ. Εχω τις επιφυλάξεις μου για την θέση του επιθετικού του Ολυμπιακού χωρίς, πάντως, να μπορώ να είμαι κατηγορηματικός.

osfp pao 2-1 jeabour sto 91



sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου