ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ψαράς ξεγέννησε καρχαρία!






'Ενας 40χρονος ψαράς από την Κροατία, «υποδύθηκε» για λίγο τον μαιευτήρα, καθώς η συνάντησή του με έναν θηλυκό καρχαρία, τον ανάγκασε να αφήσει στην άκρη το φόβο του και να βοηθήσει το ψάρι στη διαδικασία του τοκετού.Ο Ρόμπερτ Βούλιτς, βρισκόταν, με τη βάρκα του, κοντά στο νησί... Παλαγκρούζα, όταν αντιλήφθηκε ότι στα δίχτυα του, είχε πιάσει τον θηλυκό καρχαρία, ο οποίος πάλευε για να ξεφύγει.
'Ομως, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Βούλιτς στην εφημερίδα «24 Sata», ο καρχαρίας έχασε τις δυνάμεις του και στη συνέχεια τη μάχη με το θάνατο. Ο κ. Βούλιτς παρατήρησε, όπως ο ίδιος περιέγραψε την «περιπέτειά» του, πως «ο θηλυκός καρχαρίας μάλλον κυοφορούσε και έτσι προσπάθησα να βοηθήσω τα μικρά».
Έτσι, έπειτα από επίμονη προσπάθεια ο κ. Βούλιτς κατάφερε να σώσει δύο από τους συνολικά έξι μικρούς καρχαρίες και μάλιστα, οι φίλοι του, που βρίσκονταν μαζί του στη βάρκα, βιντεοσκόπησαν το περιστατικό.
Ο κ. Βούλιτς δήλωσε πανευτυχής, διότι, όπως σημείωσε, κατάφερε να σώσει έστω και δύο μικρούς καρχαρίες και να τους δει να κολυμπούν στα νερά της Αδριατικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου