ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Κρήτη: Έσφαξαν δεκάδες ξένα πρόβατα σε μαντρί...









Μια περίεργη υπόθεση ομαδικής εξόντωσης προβάτων σε ποιμνιοστάσιο της Μεσαράς, απασχολεί τις αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης. Η «μόδα» της σφαγής ζώων ξένων κοπαδιών έχει γίνει πραγματική... μάστιγα για τους κτηνοτρόφους της περιοχής, όπου τα κρούσματα διαδέχονται το ένα το άλλο.
Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο μαντρί χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος και, χωρίς δισταγμό, κατέσφαξαν το ένα μετά το άλλο 124 πρόβατα, ενώ τραυμάτισαν άλλα δέκα! Αμέσως μετά, χάθηκαν μέσα στο σκοτάδι! Οι ιδιοκτήτες της κτηνοτροφικής μονάδας αντιλήφθηκαν το κακό που τους είχε βρει, πολλές ώρες αργότερα.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δυο αδελφοί γνωρίζουν ποιοι πρέπει να κρύβονται πίσω από αυτή την αποτρόπαια πράξη, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν κατονομάσει αυτούς που υποπτεύονται. Δεν αποκλείεται η υπόθεση να έχει σχέση με την πρόσφατη σύλληψη των ιδιοκτητών του ποιμνιοστασίου, επειδή "βάπτιζαν" τα ζώα ... υγιή με πλαστές σφραγίδες οι οποίες είχαν βρεθεί στην κατοχή τους μαζί με ένα «Καλάσνικοφ» και ένα πιστόλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου